Eric Saades vädjan till flickvännen Hanna efter lättklädda bilderna

Eric Saade till vänster. En bild på Hanna Schönberg i Grekland till höger.

Eric Saades flickvän Hanna Schönberg är på semester i Grekland.
På Instagram visar hon upp lättklädda bilder från resan.
Då vädjar Eric till flickvännen.
1:02

Efter reklamen: Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

(1:02)

Slå på ljud

Tidigare i år var Eric Saade, 31, med i Let's dance. Han var favorit tippad att vinna tävlingen och precis så blev det. Tillsammans med Katja Lujan Engelholm, 31, dansade han sig igenom tävlingen utan att hamna i en enda eliminering och kunde lyfta den efterlängtade glasskon.

– Jag är så lycklig att Eric har den här skon. Jag är så glad och livet är komplett, sa Katja I Nyhetsmorgon-soffan dagen efter vinsten. Även Eric blev rörd efter den långa tävlingen:

– Det här som vi har fått den här säsongen.. Jag vet inte hur jag ska kunna betala tillbaka, sa han då.

Nu uttrycker Eric starka känslor på nytt, men i ett annat sammanhang. Det handlar nämligen om en känsloladdad vädjan till flickvännen Hanna Schönberg, 23.

Så träffades Hanna Schönberg och Eric Saade

Tidigare var Eric förlovad med Nicole Falciani, 25, men paret gick skilda vägar bara veckor innan bröllopet som skulle äga rum i maj 2020.

Kort efter uppbrottet från Nicole var Eric Saade på ett poolparty. Och det var på den festen som han träffade sin nuvarande flickvän Hanna Schönberg. Han berättade om mötet förra sommaren under en frågestund på Hannas Instagram.

Vi träffades första gången sommaren 2020 på ett poolparty med gemensamma vänner. Hanna var så chillad, hon bara var sig själv. Hon var helt osminkad och försökte inte göra sig till eller så. Det var då jag visste att jag skulle falla för henne om vi någonsin skulle ses igen”, berättade artisten.

Paret ville inte att det skulle skvallras för mycket om dem i början av förhållandet och de valde därför att ligga lågt under första tiden vilket Hanna berättade i samma frågestund, som Elle tidigare skrivit om.

Vår första resa tillsammans till Ibiza förra sommaren kommer alltid att vara väldigt speciell. Eric frågade mig spontant om jag ville följa med honom till Ibiza. Vi hade gömt oss hemma i Sverige eftersom vi inte ville att det skulle skvallras så mycket om oss då.. men vi var faktiskt såååå kära”, berättade Hanna.

Eric Saades fina hyllning till danspartnern Katja inför finalen

Se klippet här!

Erics vädjan till flickvännen Hanna efter lättklädda bilderna

Just nu är paret dock splittrade från varandra. Hanna uppdaterar Instagramflödet med soliga bilder från en resa i Grekland.

Hon delar en serie riktigt somrigt svala bilder från en båt, där hon sitter iklädd endast en stickad tröja och en bikiniunderdel.

Under bilden vädjar Eric till flickvännen att återvända till Sverige.

Kom hem”, skriver Eric på Hannas bild.

De glada bilderna fick nog bägaren av saknad efter henne att rinna över. Det kan vi gott förstå!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!