TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Eric Saades bröllopspik till Molly Sandén – mitt i sändning

13 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Molly Sandén är en av årets programledare i ”Musikhjälpen”, medan Eric Saade är en av de artister som deltar. När exparet hamnade i samma auktion passade Eric på att skicka en bröllopspik till Molly.
Annons

Under årets säsong av ”Så mycket bättre” var Eric Saade snabb med att kommentera det faktum att han tilldelats samma säng som Danny Saucedo, 31, som var med i programmet året innan.

Och nu har Eric Saade, 27, fått tillfälle att pika sitt ex Molly Sandén, 25, och hennes nuvarande pojkvän, ännu en gång. När Eric under onsdagen deltog i ”Musikhjälpen” som Molly i år är programledare för, tillsammans med Kalle Zackari Wahlström och Farah Abadi, kom det fram att både Molly och Eric valt samma auktion – att sjunga på någons bröllop.

– Du också! Nu blir det battle, sa Molly Sandén och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag visste inte att du också hade den här auktionen.

Och där såg Eric Saade sin chans att slänga in en liten pik till sin exflickvän och hennes nya pojkvän som tidigare varit öppna med sina bröllopsplaner.

– Jag kan sjunga på ditt och Dannys bröllop, sa Eric Saade i sändningen, varpå Molly var snabb med ett kort och gott svar:

– Det får vi se.

Programledarkollegan Farah Abadi var inte heller sen med att reagera på Saades lite oväntade citat.

– Konstig stämning kanske, sa hon.

Eric Saade och Molly Sandén var ett par i fem år, men gjorde slut vid årsskiftet 2011/2012. Idag är Eric Saade tillsammans med bloggaren Nicole Falciani.

Foto: SVT, IBL

Annons