LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Därför bär Nikki sin bröllopsklänning i Idol-finalen

08 dec, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Det är final i Idol 2017 och det är Hanna Ferm och Chris Kläfford som slåss om första platsen. Någon som gjort sig extra fin kvällen till ära är Nikki Amini som har sin bröllopsklänning på sig.
Annons

Ikväll är det final i Idol 2017 och allt är på topp. Hanna Ferm, 17, och Chris Kläfford, 28, som är finalisterna är på topp och det är även juryn. Inte minst Nikki Amini, 32, som är mer uppklädd än hon någonsin varit, hon har faktiskt bara haft samma klänning på sig en gång tidigare – på sitt bröllop.

Anledningen till att hon valt att återanvända klänningen från sin stora dag är för att TV4 ska sälja den på Musikhjälpen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

–Musikhjälpen kontaktade oss för ett par månader sedan. Nikki hade haft tanken och blev glad att de hörde av sig, säger Anders Edholm, pressansvarig på TV4.

Nikki är lika taggad på finalen som alla andra, men hon har ingen favorit av finalisterna.

–  Alla som är kvar är ju grymma och har växt och utvecklats väldigt mycket, men jag tycker Hanna har bredden om jag måste säga någon, berättar hon för Hänt vid ett event.

Hanna som själv är en av finalisterna tror dock att Chris kommer stå som vinnare när kvällen är slut.

– Chris vinner, jag tror det. Jag har en känsla av att han kommer göra det och jag tycker att han förtjänar det också, berättar hon för Hänt.

Videon kunde inte hittas

FOTO: Ibl

Annons