Eric Saades barnbesked – efter kärlekslyckan med Hanna

Eric Saade & Hanna Schönberg

Det var i somras som följarna började misstänka att Eric Saade funnit kärleken på nytt i Hanna Schönberg.
Nu berättar han om barnplanerna.
Slå på ljud

Det var under förra våren som artisten Eric Saade skulle ha gift sig med influencern Nicole Falciani. Men trots deras stora bröllopsplaner ägde ceremonin aldrig rum. Istället valde Eric att bryta förlovningen, och beskedet att de valt att gå skilda vägar fick hela nöjessverige att stanna upp.

Eric har tidigare berättat att anledningen till uppbrottet var att det helt enkelt inte kändes rätt, men under senare tid har Nicole gått ut och avslöjat ännu en anledningen bakom det plötsliga uppbrottet. På Instagram skrev hon nämligen att det handlade om att han inte gillade hennes personlighet - något som hon tyckte var konstigt att han inte hade upptäckt tidigare.

Tiden efter uppbrottet var såklart tuff för de båda, och Nicole har vid flertal gånger skrivit om den stora hjärtesorgen. Men ganska snart kunde både Eric och Nicole berätta att de hittat kärleken på annat håll.

Så träffade Eric nya flickvännen

Det var under sommaren som det började spekuleras kring att Eric hade fattat tycke för influencern och modellen Hanna Schönberg. Efter att Hanna och Eric syntes semestra på samma ställen dök följarnas frågor upp, men det dröjde ett bra tag innan de bekräftade relationen.

LÄS MER: Så är Benjamin Ingrossos relation med Zara Larsson idag

Men när uppdateringar från gemensamma middagar och myskvällar fortsatte att dyka upp även under hösten förstod följarna att Eric och Hanna var mer än bara vänner, och idag är de ett givet par inom svenska kändisvärlden. På deras respektive sociala medier dyker det numera upp pussbilder och kärleksförklaringar titt som tätt, och efter att Hanna fått flera frågor om hur hon och Eric träffades valde hon tillslut att svara på det.

”Vi träffades genom gemensamma vänner”, skrev hon på Instagram.

Det har nu gått flera månader sedan det nyblivna paret föll för varandra och under en ytterligare frågestund på Instagram berättar Eric nu hur han ser på barn i framtiden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erics nya barnbesked

Det är under en frågestund på Instagram som Eric berättar om sina tankar när det kommer till barn i framtiden.

”Vill du ha barn?”, skriver en följare.

Och för Eric är svaret solklart.

”Ja. Någon dag springer det runt en mini me. Lovar!”, svarar han.

När han känner att det är dags har han däremot inte sagt något om, men vi talar nog för många när vi säger att vi ser fram emot den dagen!

LÄS OCKSÅ: Följarnas spekulationer mellan Alice Stenlöf och Philip Wong

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani om exet Eric Saades nya flickvän Hanna Schönberg

SENASTE NYTT!