Eric Saades agerande efter uppbrottet från Nicole Falciani

Eric Saades agerande efter uppbrottet från Nicole Falciani

Förra veckan kom beskedet om att Nicole Falciani och Eric Saade går skilda vägar.
I slutet av maj var det först planerat att paret skulle gifta sig, men nu blir det inget bröllop.
Nicole har uttalat sig om uppbrottet, men inte Eric.

Under fredagskvällen förra veckan gick influencern Nicole Falciani ut med att hon och artisten Eric Saade går skilda vägar. För bara veckor sedan var paret i full gång med att planera sitt bröllop som skulle ha ägt rum i Toscana i Italien i slutet av maj i år, men på grund av coronaviruset blev bröllopet uppskjutet.

Men nu blir det inte av över huvud taget.

Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, berättar Nicole i ett inlägg på sin Instagram.

Eric Saade och Nicole Falcianis kärlekssaga

I nästan fem år har Nicole och Eric hängt ihop. På nyårsafton 2018 gick Eric ner på knä framför Nicole och efter ett självklart ”ja” så var bröllopsplanerna i full gång. Sedan dess har följarna kunnat hänga med på förberedandet inför den stora dagen.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

För bara veckor sedan berättade Eric Saade i en intervju med P4 Extra att bröllopet flyttas fram.

– Vi jobbar på ett nytt datum, sa han under intervjun och påpekade att det viktigaste faktiskt inte är när utan att det blir av, sa han i intervjun.

Eric Saades tystnad

Till skillnad från Nicole har Eric inte uttalat sig om uppbrottet. I slutet av Nicoles inlägg skriver hon att varken hon eller Eric kommer kommentera det ytterligare just nu, och det har de båda hållit fast vid.

Det är flera av Erics följare som undrar hur det står till egentligen bland kommentarerna i hans kommentarsfält på Instagram, men han har inte besvarat dem.

Hänt har sökt Eric Saade för en kommentar.

FOTO: TT