LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Eric Saade blev utskrattad av barnen Parnevik: "Gud vad pinsamt"

14 apr, 2015 
AvElisabeth Andersson
Familjen Parnevik bjöd in Eric Saade efter önskemål från barnen, men när de väl träffade artisten var de inte längre så imponerade.
Annons

Eric Saade, 24, må vara en favorit för många, men när han gästade “Parneviks” i måndagens avsnitt fick han komma ner på jorden lite. Artisten brast ut i sång i en glassbar och fick Peg, 19, och Philippa, 15, att skämmas rejält.

– Fastän han är ju bra på att sjunga, men gud vad pinsamt, säger Peg i programmet.

Tjejerna skämdes  när Eric tog ton. Foto: TV3
Tjejerna skämdes när Eric tog ton. Foto: TV3

Den äldsta Parneviksdottern var heller inte allt för imponerad av Erics artistkarriär.

– Om man är i 20-årsåldern och kallar sig själv artist och sen sjunga en låt som heter “Manboy”. Det gör man ju inte… säger hon.

Familjen Parnevik är Sveriges svar på Kardashians. Foto: Eric Josjö/TV3
Familjen Parnevik är Sveriges svar på Kardashians. Foto: Eric Josjö/TV3

För Expressen berättar artisten nu att han hetsades att sjunga för att få sin glass, men att det klippts bort ur programmet.

Annons

– Men det var asroligt. Peg och jag sms:ar ganska mycket med varandra och vi bara garvar. Just då kände vi inte varandra för vi hade just träffats, men i dag känner vi varandra ganska bra för vi har hållit kontakten. Vi garvar så hårt åt att hon var en sådan hater till att börja med. Men till slut fick jag henne att älska mig och nu bara önskar hon att hon bodde granne med mig, säger Eric Saade till tidningen.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons