LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Helena Paparizou om sina familjeplaner: "Vi vill jättegärna ha barn"

13 apr, 2015 
AvOla Brising
Helena Paparizou vill både gifta sig och skaffa barn med kärleken Andreas Kapsalis – men tidsbristen sätter stopp. Det betyder dock inte att de inte har tid för varandra: "Man kan ha sex även om man jobbar mycket", säger hon.
Annons

Helena Paparizou, 33, träffade byggnadsingenjören Andreas Kapsalis, 45, 2012 och de förlovade sig 2013. De skulle egentligen ha gift sig i somras, men då båda haft fullspäckade scheman har det fortfarande inte blivit av. Och eftersom Helena i sommar turnerar med Diggiloo blir det inte tal om bröllop förrän tidigast i september.

– Vi har inte satt något datum än och kommer gifta oss spontant. Det kan bli så att vi bara springer till rådhuset när vi får tid över. Det viktiga är att kunna ha en stor bröllopsfest för släkt och vänner, berättar sångerskan för tidningen Hänt i Veckan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Helena längtar efter att gifta sig och bilda familj. Foto: All Over Press

Paret bor i Aten men Helena åker i långa perioder och turnerar i Sverige. Andreas jobbar med fastighetsexploatering internationellt och reser även han mycket i jobbet. Något som gör att paret inte heller skaffat barn fast de längtar efter att bilda familj.

Annons

– Vi vill jättegärna ha barn men har inte haft tid att planera för att försöka bli föräldrar, förklarar Helena.

Så inflikar hon snabbt:

– Det betyder så klart inte att man inte kan ha sex bara för att man jobbar mycket.

Och en sak är sångerskan säker på när hon väl blir på smällen:

– Jag vill inte veta i förväg om det blir en pojke eller flicka.

Andra läser också:

Annons