Ensam mamma söker-Theodora Larssons nya besked: ”Han sa ja”

Ensam mamma söker-Theodora Larsson om beslutet med Anton.
Kärleken blomstrar för Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson och kärleken Anton Uddfalk. Nu berättar Theodora att paret har tagit ett stort steg framåt i sin relation. "Nu är vi sammansatta för livet”, skriver Theodora Larsson på Instagram.
Annons

TV3-såpan Ensam mamma söker har precis avslutat årets säsong och tv-tittarna har fått följa singelmammornas jakt på kärleken.

En av mammorna är Theodora Larsson, 31, som sökt kärleken i tv 2019. Under inspelningen fattade hon snabbt tycke för Anton Uddfalk, 28, och när kamerorna slocknat höll sig kärleken vid liv. Sedan en tid bor de ihop i Borås.

Kärleken fick de dock hålla hemlig fram tills det sista avsnittet av Ensam mamma söker sändes i TV3.

Theodora har sedan tidigare barnen Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6. Hon har tidigare berättat att det inte är uteslutet att det blir fler barn med hennes nya kärlek.

”Jag tänker att man kanske inte skaffar barn. Jag tänker istället att om man har tur här i livet, så kanske man trillar över möjligheten och den STORA ÄRAN att välkomna ett barn till världen. Om det skulle hända mig en fjärde gång skulle det vara enormt häftigt och jag skulle känna mig ärad”, skrev Theodora Larsson på Instagramstory i mars.

Nu har paret tagit ett stort steg i sin relation. På Instagram har Theodora Larsson lagt upp ett inlägg om en minst sagt ovanlig dejt. Anton fick instruktioner om hur han skulle klä sig och var de skulle ses.

Han följde direktiven felfritt och när han mötte upp mig fick han lite motvilligt gå med ögonbindel genom stan”, skriver Theodora på Instagram.

Hon fortsätter:

”Vi har väl nämnt detta lite innan, men inte mer än så, så jag var ganska nervös skall jag erkänna. Tänk om han skulle säga nej? Men när jag frågade om han ville tatuera sig med mig så blev han bara jätteglad!

Gratuleras av följarna

På bilderna syns Anton Uddfalk och Theodora Larsson tatuera sig tillsammans. Resultatet blev varsin pusselbit på varsin fot.

Nu är vi sammansatta för livet. Vi två. Min sista pusselbit”, skriver Theodora Larsson.

Hon fortsätter med att beskriva hur hon bjudit ut Anton på en dejt-tordag och överraskat honom med att de båda skulle tatuera sig.

”Tur att han sa ja!”, skriver hon i caption under inlägget.

I kommentarsfältet gratulerar följarna Theodora och Anton till deras kärlek.

Åh! Så fint motiv & så jävla söta ihop!!” skriver en person.

Vad fint, kärleken är underbar när den är besvarad av äkta kärlek. Båda vill åt samma håll . Var rädda om varandra”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…