Ensam mamma söker-Theodoras kritik mot TV3 efter hoten

Theodora Larsson ryter ifrån mot TV3 efter klippningen i Ensam mamma söker som fått henne att drabbas av hot och hat.
Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson drabbades av hot och hat efter ett av avsnitten som sänts på TV3. Nu riktar hon skarp kritik mot kanalen för hur de klippt avsnitten.
Annons

Theodora Larsson, 30, är en av deltagarna i årets omgång av Ensam mamma söker på TV3. I programmet ska ensamstående mammor dejta olika personer med syfte att hitta sin stora kärlek.

I realityserier är det mycket av det filmade materialet som inte används och deltagarna har liten kontroll över vad som slutligen visas i programmet. Theodora har fått erfara just detta och riktar nu skarp kritik mot TV3 över hur hon framställts i Ensam mamma söker. Det är framför allt ett klipp som Theodora tycker känns olustigt.

För ett par veckor sedan var jag riktigt upprörd när jag såg mig själv på tv. Jag blev rentav ledsen över hur ett samtal var klippt, som jag då upplevde hade tappat hela sin poäng. Jag ville inte ens se den delen av programmet mer, och skämdes ärligt talat över det”, skriver Theodora Larsson i ett inlägg på Instagram.

Annons

Klippet Theodora syftar på är när hon sitter och pratar med en av killarna som hon dejtar.

Annons

– Det kanske kan kännas konstigt att det är fem killar som dejtar mig samtidigt, men i mitt verkliga liv är det kanske 25 personer som slåss om min uppmärksamhet, säger Theodora Larsson bland annat i klippet.

Drabbats av hat och hot

Trots att hon tyckte att inslaget i Ensam mamma söker inte kändes bra bestämde Theodora sig för att skaka av sig det som hänt och gå vidare. Men då kom nästa chock. Ett humorkonto på Instagram med nära 300 000 följare la upp just detta klipp med texten: ”Viktigt att vara ödmjuk osv”.

Inom kort hade inlägget fått hundratals kommentarer, många fulla av hat. Detta tog hårt på Theodora Larsson.

Det låter skit-tokigt när det är ihopklippt, men jag fick plötsligt taggningar med uppmaning att jag var en hora, narcissist, sjuk i huvudet och det vidrigaste någon sett”, skriver Theodora i sitt inlägg.

Annons

Snart letade sig de hatiska kommentarerna in till hennes eget konto och hon började få hotfull meddelanden. Hon beskriver hur folk vill att hon ska bli överkörd och att det är synd om hennes barn.

Jag är inte älskad av alla, vem vill det? Men varken jag, eller någon annan, förtjänar dessa ord. De värsta kommentarerna är nu anmälda och borttagna. Och om det är nåt synd om mina barn, så är det synd om dem som ska behöva läsa att det finns folk som önskar deras mamma överkörd! Det är inte längre jag som ska skämmas!” skriver Theodora Larsson.

Theodora har tre barn; Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6.

FOTO: TV3

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…