ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Johanna Toftbys nya besked i relationen med Janne – efter tio år ihop

06 jul, 2022 
Johanna Toftby
Ensam mamma söker-profilen Johanna Toftby är sedan länge tillsammans med pojkvännen Janne Fors.
Nu berättar hon om stora steget i relationen i en intervju med Hänt.
Det är rörigt, men det kommer bli bra”, skriver Johanna.
Annons
Anders Pihlblad om nya upplägget av Nyhetsmorgon: "Fantastiskt"Brand logo
Anders Pihlblad om nya upplägget av Nyhetsmorgon: "Fantastiskt"

Tv-profilen och bloggaren Johanna Toftby, 49, blev ett välkänt namn efter sin medverkan i det populära dejtingprogrammet Ensam mamma söker år 2008.

Johanna bor i staden där hon en gång föddes; Skövde. Döttrarna, som också var med i tv-programmet Lisa-Marie Toftby, 24, och Marilyn Toftby, 22, är idag vuxna och har flyttat hemifrån. Äldsta dottern är bosatt i Skövde precis som Johanna och yngsta dottern är skriven i Jönköping.

Men döttrarna är inte ensamma om Johannas kärlek. Nej, sedan snart elva år tillbaka är hon tillsammans med fästmannen Janne Fors, 53. Nu avslöjar hon det stora steget i förhållandet med Janne för Hänt. Vad då?

Så träffade Johanna Toftby och Janne Fors varandra

Pojkvännen Janne är själv känd från tv-programmet Ensam mamma söker, men inte från samma säsong som Johanna medverkade i. Janne var nämligen med i en tidigare säsong av programmet och blev då känd under smeknamnet ”Stekar-Janne”.

Annons

I en tidigare intervju med Hänt har Johanna berättat om hur det gick till när hon och Janne först blev ett par.

– Jag såg när han var med i Ensam mamma söker, jag tyckte att han var så söt i sitt lockiga hår. Jag fastnade för hans utseende och energi. Sedan träffades vi. Hur klyschigt det än låter så klickade det direkt!, sade Johanna då.

Vid tidpunkten för intervjun hade Johanna och Janne varit ett par i nio år. På frågan ”När sker bröllopet?” svarade Johanna då:

– Ja, du… Nu har vi varit ihop så många år att vi glömt av det där, men när vi flyttar ihop så måste vi nog slå till!

Johanna Toftbys kärlekslycka – stora steget i relationen: ”Efter tio år...”

Nu, två år senare, bekräftar Johanna att hon och kärleken äntligen tar det stora steget i relationen. De ska äntligen flytta ihop. Stort grattis!

Annons

Jag är mitt uppe i en flytt, äntligen blir Janne och jag sambor. Vi ska komma i ordning i vårt nya hem i Göteborg. Har precis varit i USA. Nu hoppas jag på en fortsatt härlig sommar på hemmaplan. Som vanligt blir det båtliv på Västkusten”, skriver Johanna i ett privat meddelande till Hänt.

Janne är idag redan bosatt i Göteborg och snart gör flickvännen Johanna honom sällskap. Hon berättar för oss att hon är taggad på att slippa kaoset som hon har upplevt de senaste tio åren under förhållandet.

Janne och jag flyttar ihop efter tio års pendlande. Barnen har flyttat hemifrån så nu är det dags! Det har varit slitsamt i längden att pendla. Sämst är allt flyttkaos. Vi har två hem som ska bli ett. Jag har nästan glömt hur det är att flytta. Det är rörigt, men det kommer bli bra”, avslutar Johanna.

Huruvida paret börjar planera ett bröllop efter att de hunnit landa i nya lyan? Ja, det återstår att se!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons