Ensam mamma-Elin Näslund och Marcus Svanberg har gift sig

Elin och Marcus i Ensam mamma söker
Elin Näslund och Marcus Svanberg förlovade sig i Ensam mamma söker.
Nu har de äntligen gift sig – men bröllopet blev inte riktigt som paret hade tänkt sig.
– Allt blev helt perfekt trots allt, skriver Elin på Instagram.
Annons

I den senaste säsongen av TV3:s dejtingsåpa Ensam mamma söker var Elin Näslund, 30, en av de som sökte den stora kärleken. När hon träffade Marcus Svanberg, 24, fann hon just detta och i säsongsavslutningen gick han ner på knä och friade.

Annons

Förra våren föddes Marcus och Elins första gemensamma barn, sonen Alve, 1. Elin var gravid redan på pressträffen men eftersom pappan till barnet inte fick avslöjas tvingades de hemlighålla familjelyckan tills att det sista avsnittet sänts på tv.

Sedan dess har Elin och Marcus flera gånger berättat om lyckan över att ha sin alldeles egna lilla familj. Elin Näslund har även dottern Freja, 6, sedan en tidigare relation.

Annons

Elin och Marcus väntar barn igen

I maj kom Elin med en glädjande nyhet till sina följare. Hon och Marcus väntar sitt andra gemensamma barn.

”Känner mig både gammal och ung samtidigt och idag var vi på ultraljud igen och fick titta på den sista lilla pusselbiten som ska adderas till vardagskaoset”, skrev Ensam mamma söker-profilen i ett inlägg på Instagram då.

För Hänt berättade hon om gravidlyckan.

– Det känns såklart jättekul, men det kommer bara skilja drygt 16 månader mellan Alve och kommande bebisen och eftersom jag pluggar på heltid så kommer det ju såklart också bli en utmaning med två små barn så tätt.

Annons

Första orden om bröllopslyckan

Det händer minst sagt mycket i Elin och Marcus liv just nu. I helgen tog de sitt förhållande till nästa nivå och gick från att vara förlovade – till äkta makar.

På Instagram avslöjar Elin att bröllopet inte riktigt blev som de hade tänkt sig på grund av den rådande coronapendemin men hon verkar vara väldigt nöjd ändå.

”Jag väljer dig varenda dag. Oberoende av ett slott med 100 gäster. Idag, imorgon och i resten av mitt liv. Igår var vi Elin Näslund och Marcus Svanberg. Idag blev vi Herr & Fru Sylvén tillsammans med vår närmsta familj/släkt och allt, ja precis allt blev helt perfekt trots allt”, skriver Elin Näslund intill en bild från bröllopet.

Annons

”Nu delar vi inte bara kärlek utan också efternamn”, skriver Marcus Svanberg till samma bild på sitt Instagram-konto.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…