LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emma Wiklunds barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

11 mar, 2021 
AvJonna Wennerberg
Emma Wiklund var toppmodell under många år. När hon återvände till Sverige efter en framgångsrik karriär träffade hon maken Hans Wiklund. Tillsammans har paret två barn, Tyra och Elis, som idag är stora tonåringar.
Annons
Barnet från Two and a half men har vuxit upp – så ser han ut idagBrand logo
Barnet från Two and a half men har vuxit upp – så ser han ut idag

Det var i början av 90-talet som Emma Sjöberg modellkarriär tog fart och hon blev namnet på allas läppar. Det var efter att Emma gjorde en uppmärksammad kampanj för Arla minimjölk som hon fick internationella modellkontrakt. Hela 90-talet tillbringade hon utomlands och jobbade som supermodell världen över. Hon var ansiktet utåt för modehus som bland annat Versace, Chanel och Dolce & Gabbana.

Efter många år borta från Sverige valde hon att vända hem igen. Modellkarriären hade hon gjort och den gick riktigt bra, så nu valde hon att börja satsa lite på en skådespelarkarriär istället. Hon spelade bland annat i Taxi-filmerna och det var så hon mötte sin blivande make, filmjournalisten Hans Wiklund. Året var 2000 och Hans bjöd henne på lunch för en intervju. Tre år senare blev de äkta makar och Emma Sjöberg blev Emma Wiklund.

Paret har två barn tillsammans, 2001 fick de dottern Tyra som idag är 19 år gammal. Och 2003 fick de sonen Elis som idag är 17 år gammal. När barnen var mindre syntes de flitigt på olika event tillsammans med sina kända föräldrar. Men nu ser man dem inte lika ofta längre.

Annons

När Emma Wiklund intervjuades av Hälsoliv nyligen så konstaterade hon att hon trivs bra med att barnen har blivit större. Även om tiden i högstadiet var kämpig för alla inblandade.

– Jag är tonårsmamma och tycker det är härligt att barnen har blivit större. Men högstadiet var inte den roligaste tiden för mig, så jag tror det är bra att försöka komma ihåg hur det var när man själv var i den åldern, säger hon i intervjun.

Emma Wiklund tillsammans med barnen Tyra och Elis genom åren

2002 var Emma och Hans nyblivna föräldrar till dottern Tyra. Här tillsammans med Johan Pråmell.

Annons

2009 fick både Tyra och Elis följa med mamma på teater.

Emma och Tyra på Stockholm horse show i Globen tillsammans 2010.

Annons

2010 gick Emma och Tyra även på Göta Lejon, men då tog de med sig lillebror Elis också.

När Tyra var 12 år 2014 följde hon med sin mamma på Gröna Lunds premiär.

Annons

När sonen Elis fyllde 15 år 2018 visade Emma stolt upp honom på Instagram.

När Tyra fyllde 19 år hyllades även hon av mamma Emma på Instagram, med en kärleksfull text och ett bildspel på födelsedagsbarnet.

Annons