Emma Hellströms svar om romansryktet efter Paradise hotel

Emma Hellström och Marcus Johansson i Paradise hotel
Både Emma Hellström och Marcus Johansson är med i årets säsong av Paradise hotel på TV3. Nu besvarar dokusåpaprofilen romansryktet.
Annons

Marcus “Mcuze” Johansson, 24, och Emma Hellström, 25, deltar båda i årets jubileumssäsong av Paradise hotel. Båda dokusåpaprofilerna är kända för tittarna sedan tidigare.

Emma Hellström medverkade i programmet för två år sedan. Efter att kamerorna släckts åkte hon hem tillsammans med Smail Alihodzic, 28, som även han var med under säsongen. Kärleken mellan dem varade dock inte länge och nu är det över ett år sedan paret gick skilda vägar.

Annons

Nu tvingas dock Smail och Emma träffas igen eftersom expojkvännen är programledare för efterprogrammet Studio paradise. När Emma Hellström fick frågan om hur det kändes att återförenas med sin gamla flamma svarade hon:

– Det är klart att det känns lite konstigt. Det är ändå jobbigt att se honom på ett sätt.

Annons

Emma Hellström om känslorna för Mcuze

Marcus Johansson deltog i Love Island förra året. Syftet med programmet är att träffa en partner, något Marcus inte riktigt lyckades med men tiden i rutan gjorde att han förtjänade en plats i jubileumssäsongen av Paradise hotel.

Efter bara två avsnitt är det tydligt att Emma och Marcus har god kemi och kommer överens bra. Direkt efter att de träffats berättar Emma Hellström att hon tycker att Love Island-profilen ser bäst ut av killarna.

Även efter att profilerna kommit hem från Mexiko har de umgåtts en hel del, något man har kunnat se i deras respektive sociala medier-kanaler. Kemin mellan Emma Hellström och Marcus Johansson har fått fansen att börja spekulera om det finns någonting mer än vänskap mellan dem.

”Är det något på g mellan dig och Marcus? Eller kommer ni bara bra överens?”, frågade en följare på Emmas Instagram häromdagen.

Emma Hellström valde då att besvara romansryktet en gång för alla:

”Nej. Det är det inte. Jag och Marcus är bara vänner. INGET annat”.

Annons

Under samma frågestund fick Paradise hotel-profilen frågan om hon har sex inne i huset denna säsong, varpå hon svarade:

”Jag har sex inne på hotellet. Ja”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…