Emma Buntons vändning efter bröllopsbeskedet med Jade

Emma Buntons vändning efter bröllopsbeskedet med Jade
Förra veckan rapporterade vi om att Emma Bunton gifter sig med Jade Jones efter i 21 års förhållande. Paret hade varit på ett registreringskontor och ansökt om hinderprövning. Men nu förnekar Baby Spice bröllopsplanerna.
Annons

Det var för en dryg vecka sedan vi kunde rapportera att Emma Bunton, 43, mest känd som Baby Spice från 90-talsgruppen Spice Girls, skulle gifta sig med sin sambo sedan 21 år, Jade Jones, 40, känd från det brittiska pojkbandet Damage. Paret började dejta redan 1998 när Spice Girls var på toppen av sin karriär. De två har de senaste 15 åren varit oskiljaktiga.

Annons

2007 fick de sonen Beau, 11, och 2011 sonen Tate, 7. Tidigare samma år förlovade de sig. Men något bröllop var det inte tal om då.

Annons

– Vi har inget behov av att gifta oss för att rättfärdiga vårt förhållande, förklarade Emma för pressen vid tillfället.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Men med tiden har denna åsikt ändrats. Redan 2017 pratade Emma Bunton om att hon börjat fundera på att gift sig i tidningen The Sun:

– Det vore väl härligt, vore det inte? Jag borde få det gjort faktiskt. Han kallar mig redan sin fru.

Därefter tillade hon också:

Annons

– Vi är båda vattuman och lite oorganiserade, så det blir aldrig att vi organiserar något ordentligt. Vi är väl ett sånt där par som bara rymmer iväg och gör det nånstans plötsligt.

I början av april avslöjade dock tidningen Daily Mirror att Emma och Jade hade varit på ett registreringskontor i London och ansökt om hinderprövning. Därmed var den glada nyheten om ett stundande bröllop för Baby Spice ute i media världen över.

Men nu förnekar Emma att hon och Jade har några bröllopsplaner i en intervju med engelska Radio 2. På frågan om hon ska gifta sig svarar sångerskan:

– Nja, nej, jag kommer inte… jag menar, vi kommer inte att göra det. Vi skulle älska att faktiskt gifta oss och har pratat om det.

Vill gifta sig i hemlighet

Baby Spice förklarar:

– Vi försöker göra det, men vill hålla det privat, och varje gång vi tänker att det är dags så står det överallt om vårt stundande bröllop. Vi vill kunna vara ifred och hålla det väldigt privat när vi väl gifter oss.

Hon fortsätter:

– Vi borde rymma iväg någonstans, men jag och Jade är usla på att organisera saker, och nu har vi hållit ihop i den här branschen i 21 år.

I riktigt samma bransch är de dock inte längre. 2008, kort efter att deras första son Jade fötts la han artistkarriären på hyllan och utbildade sig till kock. Numera jobbar Jade enligt uppgift som kock på restaurangerna Lord Stanley i Camden Town, London, och på restaurangen i det femstjärniga lyxhotellet Claridge´s i samma stad. Dock gjorde han en kort återförening med de andra banmedlemmarna i Damage 2014, mest för att de skulle medverka i realityprogrammet The Big Reunion på ITV2.

Men när det väl är dags för Emma och Jade att gifta sig kommer med andra ord inte vara något de säger ett knyst om i media. Däremot är ju sannolikheten för att bröllopet kommer att ske inom en relativt snar framtid ändå rätt stor. Enligt engelsk lag har man nämligen ett år på sig att knyta kärlekens band efter att hinderprövningen gått igenom, och hinderprövning har de alltså trots allt begärt ut.

LÄS MER: Baby Spices bröllopsbesked efter 20 år med pojkvännen

LÄS MER: Geri Halliwells magiska bröllop – men Spice Girls-vännerna stannade hemma

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…