TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Emilio Ingrossos oväntade upptäckt med dottern Bianca

08 mar, 2019 
Linnea Lundgren
Bianca Ingrosso och pappa Emilio Ingrosso
Relationen mellan Emilio Ingrosso och hans dotter Bianca har inte alltid varit enkel.
Nu ställer Emilio en oväntad fråga om sin dotter till sina följare.
Annons
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med PhillipeBrand logo
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med Phillipe

Efter ett stormigt äktenskap gick Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso skilda vägar 2002. Tillsammans hade de då barnen Oliver Wahlgren-Ingrosso, 30,  Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 22. Skilsmässan blev väldigt tuff och slutade med att Pernilla Wahlgren till stor del uppfostrade sina barn själv. Därför är det kanske naturligt att förhållandet med barnen i perioder inte har varit helt enkel.

– Jag är så stolt över henne. Shit alltså, min mamma. Hon lever drömlivet nu. Hon har slitit i alla år och försörjde oss genom att åka runt i köpcentrum och på företagsgigg men det har hon inte behövt göra de senaste åren, har Benjamin sagt om sin mamma.

Hämtar inspiration från pappa

I ett hyllat sommarprat öppnade Bianca upp om hennes och pappan Emilios relation.

“För det är tack vare honom jag är den passionerade kvinnan jag är idag. Jag har sett hans glöd och passion i allt han gör och detta är en man som aldrig ger upp. Oavsett alla motgångar så ger han aldrig upp och han jobbar dagligen på att bli den bästa Emilio han kan bli. Det är nog bättre än vad många av oss gör.”, sa hon då.

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso var tillsammans i 17 år och gifta i nio innan de gick skilda vägar.

För fem år sedan gifte sig Emilio Ingrosso för andra gången. Tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso, 44, bor han numera i Palma där makarna driver restaurangkedjan La Perla.

Annons

Kunde inte fira födelsedagen

Men trots att far och dotter bor i olika länder är känslorna dem emellan minst lika starka. Då Emilio för ett par år sedan fyllde år kunde Bianca inte komma för att fira honom men skrev istället ett känslosamt blogginlägg.

“Det finns ingen som min pappa och jag älskar honom så mycket att jag just nu sitter och storgråter haha”, skrev Bianca då om sin pappa som hon många gånger beskrivit sin likhet med.

Och även Emilio verkar tycka att han är lik dottern. I en story på Instagram lägger han upp en bild på sig själv som ung ovanför en bild på Bianca.

“Hur lika??”, skriver han förvånat till bilden.

Men även om Emilio verkar tycka att det är ett oväntat konstaterande kan vi på Hänt bara hålla med. Barnen Bianca, Oliver och Benjamin är verkligen kopior av sin pappa.

Bianca Ingrosso och pappa Emilio Ingrosso

 

Annons