Bianca Ingrossos lycka – efter vännens barnbesked

Bianca Ingrossos bebislycka
Bianca Ingrossos har flera gånger berättat om sin längtan till giftemål och barn.
Men nu kan hon äntligen dela med sig av lite bebislycka från oväntat håll.
Annons

Efter många månaders hemlighetsmakeri var det i julas som Bianca Ingrosso, 25, avslöjade att hon och ungdomskärleken Philippe Cohen,  återigen är ett par. Sedan dess har man kunnat följa paret i Biancas vlogg och sociala medier men även i Phillipes alldeles egna matvlogg där han ofta överraskar flickvännen med diverse delikatesser.

Annons

För Aftonbladet har Bianca tidigare berättat om framtiden med Philippe och drömmarna om en gemensam familj.

– Han är ju mannen som… jag vill gifta mig och ha barn med honom så klart, sa hon då.

Annons

Biancas besvikelse

Men trots det verkar det vara ett tag innan Bianca får ett ring på fingret. Inför reality-profilens 25-årsdag hoppades Bianca på att Philippe skulle ta modet till sig och fria under den stora festen, som filmades och sändes på Dplay. När Philippe väl påbörjade sitt tal till kärleken Bianca stod det dock snart klart att det inte skulle bli något frieri. Något som gjorde henne besviken då både mamma Pernilla och mormor Christina fått den stora frågan på sin 25-årsdag.

– Skulle han göra det, shit snälla vilken succé. Jag skulle ha gråtit och skrikit och gud det hade varit en dröm, säger hon i programmet efter att ha berättat att hon nervöst suttit och väntat på frågan.

Trots det verkar paret dock gått vidare från händelsen och är i dag upp över öronen kära. Även om Bianca i sin blogg och på sociala medier är väldigt öppen kring de bråk som naturligt uppstår i en relation överöser hon även ofta pojkvännen med kärlek.

”Mitt allt. Oavsett vår historia med många uppbrott och vad människor säger är det VÅR historia och ingen annans att berätta. Jag älskar dig så otroligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara. Tack för att jag får leva livet med dig, dig och ingen annan. Älskar dig mest av allt”, har hon tidigare skrivit i ett inlägg på Instagram.

Stora familjelyckan

När eller om vi kommer få ta del av Biancas familjelycka är det ingen som vet. Men efter att länge längtat efter en liten bebis i familjen har Biancas drömmar tillslut införlivats. Glädjen var total när nära vännen och influencern Melina Criborn avlöjade att hon väntar barn med maken Jacob Criborn från DJ-duon Nause. Tidigare i somras kunde man följa parets bröllop genom Wahlgrens värld. 

Annons

Och nu väntar paret alltså barn, något som rörde Bianca till tårar.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso delade med sig av den stora familjelyckan på Instagram.

– Va, är det enda ordet hon får fram efter glädjebeskedet.

I en film från det stora avslöjande kan man se hur Bianca faller ner på knä i sin hall med händerna över ansiktet när hon får beskedet. Bianca har själv delat med sig av händelsen på sin Instagram-story och skriver att hon än i dag är i “chock”.

Även Benjamin har delat med sig av den glädjande nyheten på sin Instagram:

“Jag ska äntligen bli morbror Ben i år! Grattis till min andra familj, jag längtar efter att träffa dig Orkvid lära dig allt om livet”, skriver han till en bild på paret.

Annons

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…