Emilio Ingrossos ord om Phillipe efter återföreningen med Bianca

Emilio Ingrossos hårda ord om Phillipe Cohen efter återföreningen med Bianca.
Emilio Ingrosso verkar ha fått nog.
Då Philippe Cohen gjort slut med Bianca Ingrosso flera gånger vill han inte att det ska hända igen.
– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom, säger han i Wahlgrens värld.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 24, har haft ett minst sagt på- och av-förhållande. De har gjort slut ett antal gånger för att sedan vara tillbaka med varandra, upp över öronen förälskade. När Hänt träffade Bianca Ingrosso i augusti berättade hon hur deras status var just då.

Annons

– Förhållande går upp och ner. Och jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden, sa hon då.

Annons

När Hänt träffade henne på Kristallen galan några veckor senare förklarade hon varför hon och Phillipe avföljt varandra på Instagram.

– Nej, men saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, sa hon då.

Pappa Emilio är rädd om sin dotter

I kvällens Wahlgrens värld får tittarna se den senaste gången som Bianca och Phillipe officiellt gjorde slut – för att sedan börja dejta återigen.  Det är under Biancas lillebror Theo Wahlgrens födelsedagskalas som Phillipe Cohen dyker upp bland familjen igen efter ett tags frånvaro.

– Välkommen tillbaka, säger en av vännerna till Phillipe.

Mamma Pernilla Wahlgren, 51, berättar att hon blev väldigt glad över att se Phillipe. Men annat verkar det vara med pappa Emilio Ingrosso, 54.

När Bianca Ingrosso pratar med sin pappa om återföreningen med Phillipe verkar han ogilla det hela, då han vet hur mycket Phillipe sårat hans dotter.

Annons

– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom. Och att om han gör det här en gång till, så är han inte längre välkommen i den här familjen, säger Emilio Ingrosso i programmet.

Wahlgrens värld sänds på torsdagar klockan 21.00 på Kanal5 och Dplay. 

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Magnus Sandberg

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…