LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Love is blind-Emilia och Christofers svar på romansfrågan: ”Jag blev kär”

29 jan, 2024 
Emilia och Christofer i Love is blind Sverige
Emilia och Christofer är båda singlar efter Love is blind Sverige 2024.
I återträff-avsnittet erkände Emilia att hon blev kär i Christofer när hon fick se honom i programmet – men varför vill hon inte dejta honom egentligen?
”Det hade varit väldigt märkligt”, skriver hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Krisse-Ly visar upp intima tatueringarnaBrand logo
Love is blind-Krisse-Ly visar upp intima tatueringarna

Det gick inte riktigt hela vägen för varken Emilia Holmqvist, 34, eller Christofer Pocock, 35, i Love is blind Sverige. Emilia förlovade sig med Lucas Gustavsson, 30, i kapslarna men när den fysiska aspekten kom in i bilden uppstod problem och på bröllopet sa han nej till sin fästmö.

Christofer friade till Catja Lövstrand, 32, i blindo men kärlekskänslorna tog inte riktigt fart för hennes del. De valde att gå skilda vägar redan innan bröllopsdagen.

Nu har Emilia och Christofer gästat Morgonpasset i P3 ihop – där de berättar om sin relation idag.

Christofer om relationen till Emilia efter Love is blind Sverige: ”Helt magisk”

När deltagarna påbörjade sin Love is blind-resa dejtade alla varandra. I Morgonpasset berättar Christofer att Emilia var en av de han fick upp ögonen för.

Annons

– Jag dejtade Emilia, hon är jättebra på att dejta, helt magisk. Vi hade några jättehärliga dejter, säger han.

Och när de fick se varandra i verkligheten blev det bara bättre, förklarar Emilia.

– När jag fick träffa Christofer kände jag ”den här människan är så fin”. Jag blev helt mind blown över hur fin Christofer är.

De hintade faktiskt om detta redan i återträff-avsnittet av Love is blind Sverige, som nyligen släpptes på Netflix.

– Jag blev kär i dig när jag såg dig i rutan, jag ba ”wow vilken man!”, säger Emilia tll Christoffer i programmet.

Därför vill inte Emilia dejta Christofer – exet Catja står i vägen

Men det finns något som står i vägen, nämligen Emilias relation till Christofers före detta fästmö Catja. Hon är inte bekväm med att dejta någon som hennes vän har haft en relation med.

– Jag kan vara helt ärlig. Jag är absolut attraherad av Christofer och jag tycker att du är en helt fantastisk person. Du är en fantastisk person och en kille som jag dras till. Jag älskar att du är så dig själv och unik och jag tycker att det är supersexigt. Men jag är också bästa vän med Catja. Och jag tycker att den situationen känns lite konstigt, man behöver fundera på det, säger Emilia.

Annons

Christofer bekräftar att de inte har dejtat men det låter som att han inte har stängt dörren.

– Vi har inte dejtat utanför poddarna, vi har inte kysst varandra eller nåt sånt. Jag tycker Emilia har en otrolig själ, säger han.

När programledaren David Druid frågar rakt ut om Christofer och Emilia ”har haft ihop det” blir de båda fnissiga och lyssnarna får inte ett tydligt svar. Hänt har nu varit i kontakt med Emilia Holmqvist som förtydligar hur det ligget till mellan henne och Christofer Pocock.

”Bara för att man är attraherad av någon betyder ju inte det att man kommer börja dejta. Som Christofer också sade, ”ligg inte med gänget”. Det hade varit väldigt märkligt att börja dejta trots att han är en underbar man och vi kommer bra överens!”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Båda två är fortsatt singlar och berättar i radioprogrammet att de har fått en del meddelanden från tittare som är sugna på att dejt dem.

– Ingen har friat men jag har fått lite förfrågningar. Men jag behöver landa lite först, säger Emilia.

FOTO: Youtube

Annons