Idol 2023 marknadsföring banner

Emils plan att starta podcast med Viktor Frisk efter uppbrottet från Margaux

12 okt, 2020 
Emil startar podcast med Viktor Frisk efter.
Viktor Frisk har stöttat vännen Emil Ingemarsson efter uppbrottet från Margaux Dietz.
Nu berättar de två vännerna att de även har framtidsplaner ihop – de kan nämligen starta en podcast.
– Den här podden kommer bli väldigt ofiltrerad, säger Viktor Frisk i ett inlägg på Instagram story med honom och Emil.
Annons
Allt om Margaux Dietz
Allt om Margaux Dietz

Det var i början av oktober som influencern och Youtube-profilen Margaux Dietz, 30, bekräftade att relationen med Emil Ingemarsson tagit slut.

Tidigare var Margaux Dietz tillsammans med exet Jacob Liebermann och bara några månader innan relationen tog slut hade de lovat att älska varandra i nöd och lust i en ceremoni framför vänner, släkt och familj på det kändistäta bröllopet. Tillsammans har ex-paret sonen Arnold ihop.

Efter att paret valt att separera åkte Youtube-profilen tillsammans med vännen Viktor Frisk och sin bror Theo Dietz. Men under resan dök det upp en ny person i Margaux Dietz Instagram-flöde – nämligen Emil Ingemarsson. Många följare misstänkte snabbt att det kanske var något mer än vänskap mellan influencern och hennes nya vän och det visade sig stämma då de till slut visade upp en bild när de kysser varandra i solnedgången.

Margaux Dietz bekräftar uppbrottet efter frånvaron

Men under sommaren har Emil Ingemarsson synts allt mindre i Margaux Dietz flöde på sociala medier. Efter veckor av tystnad från de båda bekräftade de i början av oktober att förhållandet var över.

Annons

– Det som är ledsamt med det här är att jag och Emil är inte ens tillsammans längre, säger Margaux Dietz i podcasten Margaux och Theo.

Artisten Viktor Frisk som är vän med både Emil Ingemarsson och Margaux Dietz valde efter det bekräftade uppbrottet att lägga ut en bild på Instagram där han visade sitt stöd till Emil Ingemarsson.

”Finaste människan jag känner. Riktig familj”, skrev han till bilden på honom och vännen.

Viktor Frisks nya projekt med Emil Ingemarsson

Nu väljer vännerna Viktor Frisk och Emil Ingemarsson att de också har ett framtidsprojekt ihop. På Instagram har de nämligen båda två lagt upp varsin story där de berättar nyheten – de vill starta en podcast ihop.

I klippet som de båda har lagt upp kan man de dem sitta i varsin fåtölj och prata i varsin mikrofon.

– Alltså den här podden kommer bli väldigt ofiltrerad, säger Viktor Frisk till Emil i klippet.

– Åh Herregud! Svarar han.

Annons

När Hänt når Viktor Frisk berättar han mer om podd-planerna.

”Vi gjorde bara en pilot. Roligt att prata om roliga saker. Jag hade ju en podd med Ida Warg förut, saknar att snacka lite med folket. Men ingenting är bestämt än! Vi får se” skriver han i ett meddelande.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT/

Annons