Margaux Dietz egna ord om romansen med Maximilian Müller

Margaux Dietz och Maximilian Muller

TT/Youtube
Maximilian Müller syns ofta på Margaux Dietz sociala medier.
Nu kommer infleuncern, som nyligen blivit singel, med ett nytt avslöjande om relationen.
– Det tog några år att förstå bara, säger hon i Klassfesten.
Slå på ljud

Margaux Dietz kärleksliv kom att bli ett hett ämne efter att hon i slutet av förra året bröt upp med ex-maken Jacob Liebermann. Följarna spekulerade flitigt kring ifall Margaux hade träffat någon och i så fall vem det kunde tänkas vara.

Tidigare spekulationerna om Margaux och Maximilian

Någon som syntes frekvent på Margaux sociala medier var vännen Maximillian Müller. Han agerade dessutom dejtingproffs i en video där Margaux förklarade att hon hade skaffat dejting-appen Tinder.

På en bild som Maximillian publicerat på sitt Instagram-konto syntes han tillsammans med Margaux och hennes son Arnold, och i kommentarsfältet hittas en kommentar från Margaux ex-make Jacob.

Där e han plastfarsan”, skrev Jacob till bilden.

Allt eftersom duon syntes tillsammans började det ryktas om att det kunde vara Max som stulit hennes hjärta – men så var inte fallet. Till slut kom det fram att Margaux hade funnit kärleken – men killen hette Emil Ingemarsson. Margaux och Emil var ett par under några månaders tid men i början på oktober avslöjade hon plötsligt att relationen hade fått sig ett slut.

Det var i Margaux podcast Margaux och Theo som hon berättade att förhållandet var över.

Oväntade avslöjandet om relationen

Under lördagen gästar Margaux TV4:s Klassfesten tillsammans med Anna Toledano Book. Precis som vanligt finns ett helt gäng av gästernas gamla klasskompisar på plats. I Margaux fall är Maximilian just en av dem som syns i studion för att berätta mer om vem Margaux var i skolan.

Något som kommer på tal är bland annat huruvida Margaux intresse för killar såg ut under skolgången. När programledare Renée Nyberg fått nys om att Margaux och Maximilian haft en romans ber hon honom att utveckla.

– Vi har alltid varit väldigt tighta. Men vi har absolut haft våra flingar. En veckan var Margaux jättekär i mig och jag var inte intresserad alls. Sen var det vise versa. Men det var väl ish när vi var 17 år som vi bara sa nu skiter vi i det här och blir bästa kompisar istället, säger Maximilian.

– Det var ett bra koncept, det tog några år att förstå bara, säger Margaux.

Klassfesten sänds lördagar 20.00 på TV4 och TV4 play.

SENASTE NYTT!