TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Margaux kryptiska ord om nya kärleken efter uppbrottet

09 apr, 2020 
Margaux Dietz och Maximilian
Sedan uppbrottet från Jacob Liebermann har det spekulerats i om Margaux Dietz har träffat någon ny kärlek.
Efter att en följare påstått sig veta vem som fått Margaux på fall, väljer nu influencern att svara följarna med ett minst sagt kryptiskt svar.
Annons
Margaux Dietz och Jacob LiebermannBrand logo
Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Margaux Dietz och ex-maken Jacob Liebermann beslutade sig för att gå skilda vägar i slutet av förra året.

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut”, skrev hon i ett blogginlägg.

Sedan dess har paret försökt att hålla en bra relation, främst för sonen Arnolds, 2, skull. Men känslorna har varit en berg- och dalbana och Margaux har öppenhjärtligt berättat för följarna hur hon mått.

Följarnas misstankar efter inlägget

Trots känslorna kring uppbrottet har influencern ändå visat sig vara öppen för att träffa kärleken igen. Tidigare har Margaux nämligen berättat att hon använder sig av dejting-appen Tinder. I en tidigare video agerade hennes kompis Maximillian Müller dejtingproffs och gav Margaux tips gällande att komma igång med dejtinglivet. Sedan dess har duon synts flitigt tillsammans på allt från plåtningar till hemmamys.

Annons

Nu visar det sig att följarna tror att Margaux kan ha träffat någon ny som får hennes hjärta att slå. I ett nytt blogginlägg berättar Margaux att hon drabbats av urinvägsinfektion.

Min urinvägsinfektion har blivit lite värre (glömde ta tabletterna igår) men annars är det kanon”, skriver hon i inlägget.

Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna härBrand logo
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna här

Margaux kryptiska svar efter frågan

Urinvägsinfektionen menar en följare kan vara ett tecken på att Margaux fått ihop det med en ny sexpartner.

”Så jobbigt med urinvägsinfektion! Minns själv när man var relativt ny i relationen och första symptomen kom smygande, inte kul alls! När ska ni gå ut offentligt med ert förhållande? Väldigt många har nog redan förstått vem den lycklige är!”, skriver följaren i en kommentar.

Efter följarens påstående om att det finns en ny kärlek i Margaux liv väljer influencern att svara på kommentaren med ett kryptiskt svar.

”Ja superjobbigt kram”, svarar Margaux i kommentarsfältet, helt utan att neka till påståendet.

Annons

Margaux fina ord till Maximillian

Vem det är som följaren syftar på är oklart. Men det är ingen hemlighet att Margaux söker någon som påminner om vännen Maximillian. I den tidigare videon där duon pratar om dejting-appar berättar Margaux nämligen att någon liknande honom är precis vad hon söker.

– Jag måste ju hitta en kille som är lika bra som du, säger Margaux i videon.

Margaux Dietz och vännen Maximillian
Margaux Dietz söker någon som är lika bra som Maximillian. Foto: Youtube

Ex-makens ord efter bilden

På en bild som Maximillian har publicerat på sitt Instagram-konto syns han tillsammans med Margaux och hennes son Arnold, och i kommentarsfältet hittas en kommentar från Margaux ex-make Jacob.

”Där e han plastfarsan”, skriver Jacob.

Även en av Margaux bästa vänner, artisten Viktor Frisk har kommenterat bilden.

”Lilla familjen”, skriver Viktor.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons