Följarnas starka reaktioner – efter Emil Ingemarssons avslöjande med Margaux Dietz

Två månader har gått sedan Margaux Dietz avslöjade att Emil Ingemarsson var hennes nya kärlek.
Nu lägger Emil upp en bild som får följarna att gå i taket.
”Hur”, skriver en följare.
Slå på ljud

Det var i mitten av sommaren som influencern och Hemliga beundrare-programledaren Margaux Dietz 29, efter en hel del undran från sina följare avslöjade att Emil Ingemarsson, 26, var hennes nya kärlek. Paret hade tidigare setts pussa varandra i en story på Emils Instagram, och följarna misstänkte snabbt romans mellan dem två. Strax därefter bekräftade bloggerskan att de var ett par och sedan dess har de hängt ihop. Men nu lägger Emil upp en bild på Instagram som väcker starka reaktioner hos följarna.

Margaux kärleksliv

Mycket har hänt i Margaux kärleksliv det senaste året, men efter ett minst sagt turbulent år verkar saker och ting äntligen ordna upp sig för bloggerskan. Efter en hel del rubriker och åsikter om hennes tidigare förhållande med Jacob Liebermann, 34, har hon äntligen funnit kärleken på nytt, och förhållandet med den nya pojkvännen verkar gå som på räls.

Det nyblivna kärleksparet träffades genom den gemensamma vännen Viktor Frisk, 25, och efter deras gemensamma resa till Syadfrika förra året har den starka trion setts hänga en hel del tillsammans. Margaux var länge hemlighetsfull angående den nya kärleken, och i efterhand har hon berättat om alla gånger hon medvetet låtit bli att filma Emil när hon lagt upp vad hon gjort på Instagram eller YouTube för att inte avslöja vad som pågick.

Men nu är den tiden över och kärleksparet kan äntligen visa sin kärlek öppet – både på sociala medier och i verkligheten.

Bilden som väckte reaktioner

Margaux och Emil har varit på olika håll en stor del av sommaren, men nu när de varma månaderna är påväg mot sitt slut har paret åkt iväg på en mysig trip tillsammans för att krama ut det sista ur sommaren. Det nyblivna paret är nämligen i Söderköping för att campa, och med sig har de även Margaux son Arnold. Sedan de kom till Söderköping har både Margaux och Emil uppdaterat sina sociala medier med bilder och videos på den mysiga miljön, och på bloggerskans Instagram har man bland annat kunnat se hur de har åkt båt tillsammans i solnedgången.

Men det är när Emil lägger upp en bild på honom och Margaux som följarna tappar det. På bilden sitter paret i skräddarställning och blundar och till inlägget skriver han:

Övar på att andas.

Och följarna älskar det. I kommentarsfältet är det fullt av kommentarer som säger hur fina de är.

Hur fina är inte ni”, skriver en följare.

Ser såå härligt ut fina ni”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!