Emil Ingemarssons första ord om kärlekslyckan med Margaux

Emil Ingemarsson och Margaux
I somras blev Margaux Dietz och Emil Ingemarsson ett par.
Nu berättar pojkvännen för första gången om kärlekslyckan med Youtube-profilen.
Annons

Det var i höstas som Margaux Dietz, 29, avslöjade att hon och Jacob Liebermann, 34, bestämt sig för att gå skilda vägar efter flera år tillsammans. Det forna paret har sonen Arnold, 3, ihop, som de numera har delad vårdnad om. Jacob och Margaux fortsatte att umgås flitigt som vänner efter uppbrottet men de senaste månaderna har de hållit sig på olika håll.

Annons

Margaux har istället tillbringat en hel del tid med sina vänner. En person som har synts lite extra vid hennes sida under våren och sommaren är Emil Ingemarsson, 26. Till en början var Emil och Margaux bara vänner men med tiden har relationen utvecklats till en romans. I juli bekräftade Youtube-profilen att de är ett par.

Margaux Dietz om nya relationen

Sedan relationsavslöjandet har Margaux Dietz varit relativt förtegen om sitt förhållande med Emil. Nyligen berättade hon för sina följare att det nu kommer att bli ändring på detta.

Annons

”Jag känner att det är dags att öppna upp lite mer här om vår relation och det känns väldigt skönt för han har gått och blivit en väldigt stor del i våra liv och med det här jobbet är det svårt att dölja saker/ gömma undan personer”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

En annan person som har valt att uttala sig om Youtube-profilens nya relation är ex-pojkvännen Jacob. I ett meddelande till Hänt berättade han i somras att han är glad för Margaux skull.

”Jag är enbart glad för Margauxs skull! Emil är en jättesnäll kille och om han gör Margaux lycklig är det såklart fantastiskt!”, skrev han då.

Emil Ingemarsson om kärlekslyckan

Någon som inte har uttalat sig offentligt om kärlekslyckan är Margaux pojkvän Emil. Han har synts en hel del på Margaux Instagram och Youtube-kanal samt laddat upp ett par stories med sin nya flickvän, men fram tills idag har han inte berättat för följarna om känslorna för Margaux Dietz.

Annons

I ett nytt inlägg på Instagram väljer Emil Ingemarsson att bryta tystnaden om glädjen över den nya relationen, och stoltheten över att flickvännen nu har lanserat sitt egna skönhetsmärke.

”Så imponerad av dig, tusen bollar i luften samtidigt som du är världens bästa mamma! Stort lycka till med X by Margaux”, skriver han intill en bild på Margaux och Arnold.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…