ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nu avslöjas bluffen i Min mamma, din pappa – TV4:s fulspel: ”Ljög”

07 maj, 2023 
Emil Min mamma, din pappa
TV4 utlovade saker som inte kunde hållas.
Nu avslöjar Min mamma, din pappa-deltagaren Emil Berger vad föräldrarna hade fått veta om sina barn under inspelningen.
– Dessutom hade vi fått höra att de skulle ha privatlärare och så, så att de inte missade skola, säger Emil i en intervju med Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappaBrand logo
Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

Emil Berger, 47, anmäldes till Min mamma, din pappa av sonen Jonatan och har under våren synts dejta i TV4:s nya dejtingprogram. I en intervju med Hänt berättar han nu om tankarna kring varför han tackade ja.

– Jag tyckte det var lite kul att min son var så crazy att han anmälde mig till ett sånt här program. Han verkar tycka att jag är helt hopplös på att dejta och hitta någon. Så då tänkte jag att om han är så galen att han anmäler mig till det här programmet, då måste jag vara så galen att jag deltar såklart. Ingen minns en fegis, säger Emil.

Detta trodde föräldrarna att barnen gjorde under Min mamma, din pappa-inspelningen

Men vad visste egentligen Emil om sonen under tiden han själv var instängd på Villa kärleksudden? Jo, det visar sig att TV4 målade upp ett helt annat scenario för föräldrarna än hur verkligheten egentligen såg ut.

Annons

– De ljög väldigt bra för oss. De hade sagt att barnen skulle bo på ett hotell, att de skulle få hitta på roliga saker som paintball och liknande. Sen skulle de dock ha dem som bollplank så det va därför de behövdes. De skulle rådfråga dem om vissa dejter och så där. Allt det här lät rimligt så ingen av oss trodde de skulle bo i något hus och övervaka oss. Det visste vi verkligen inte, säger Emil.

Du hade en av de yngsta barnen som var med, trodde du någon annan vuxen skulle ha lite koll?

– Vi trodde att de skulle ha någon som var ansvarig för de ja. Dessutom hade vi fått höra att de skulle ha privatlärare och så, så att de inte missade skola eftersom några fortfarande går i skolan. Vi utgick från att de hade ett dagsschema så som vi hade.

– Jag tror inte det blev så mycket skola men vi blev lovade att det skulle vara skola. Jag har faktiskt inte frågat men de sa att de hade fixat en privatlärare. Det är fullt möjligt att det fanns en sådan men det känns inte som att det blev så mycket skola.

Isabelle Åhs bekräftar sanningen om TV4:s lögn – utlovade läraren fanns inte

När Hänt når Isabelle Åhs, dotter till Sigrid Åhs som också medverkar i programmet berättar Isabelle att den där privatläraren minsann inte fanns.

”Det hade vi inte. Däremot fanns det en plugghörna där de som ville/behövde plugga fick möjlighet till det”, skriver Isabelle i ett meddelande till Hänt.

Användes plugghörnan mycket?

”Det förekom men inte i någon särskilt bred utsträckning. det var något annat som lockade mer om man säger så”.

Sigrid Åhs och Isabelle Åhs
Sigrid Åhs och Isabelle Åhs medverkar i Min mamma, din pappa. Foto: TV4

FOTO: TV4

Annons