ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen huset i Min mamma, din pappa – där ligger det

13 apr, 2023 
Min mamma din pappa
Singelföräldrar som dejtar under sina barns styrning, det ser du i TV4:s Min mamma, din pappa.
Men vart ligger den lyxiga villan som programmer spelas in i?
Det berättar nu Linda Lindorff för Hänt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappaBrand logo
Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

Linda Lindorff, 51, leder just nu ett helt nytt program på TV4. I Min mamma, din pappa har ett gäng singelföräldrar checkat in i en villa för att dejta varandra. Vad de inte vet är att deras barn övervakar dejtandet och styr vad som ska ske under dejterna.

Linda Lindorffs ord om att programleda Min mamma, din pappa

I en intervju med Hänt berättar Linda om sina tankar kring att programleda den nya såpan.

– När jag först fick frågan hade jag ingen aning om vad det här var för program så jag bad att få titta på det. Jag fick hela serien My mom your dad skickad till mig och slukade hela på en dag. Älskade den. Man kan så väl känna igen sig i det här med att barnen blir större och flyttar hemifrån, hur ensamt och tomt det blir då särskilt för den så inte har en partner. Att då få se här hur barnen, som ju är stora, bryr sig om sin mamma eller sin pappa, och vill att han eller hon ska få träffa någon. De vill hjälpa till och de vill se sin förälder lycklig, det är fint, säger Linda och fortsätter:

Annons

– Älskar också att de här mammorna och pappor ger sig själva en andra chans till kärlek. Efter att i så många år mest tagit hand om barnen och jobbat så har de nu när barnen flyttat ut börjat inse att det är dags igen. De vågar att satsa på kärlek igen. Det blir så mycket värme, charm, skratt och tårar, givetvis pinsamheter också och tjafs men det som är mest fantastiskt är av vi dessutom får kärlek.

Vart ligger huset i Min mamma, din pappa? Här ligger Villa kärleksudden

Villan som föräldrarna bor i har fått namnet Villa kärleksudden, men vart ligger då egentligen detta härliga ställe? Jo, huset finner du i Nacka utanför Stockholm berättar Linda och kanske känner du igen detta ställe från ett annat program? Det visar sig nämligen vara samma hus som TV4:s andra dejtingprogram Kärleken flyttar in spelats in i.

Min mamma din pappa
Foto: Tv4

Vart ligger huset som barnen bor i?

– Inte så långt fram Villa kärleksudden men det är bilavstånd snarare än gångavstånd, säger Linda.

FOTO: TV4

Annons