Ellinor Bjurströms oro över relationen: ”Blir ledsen i hela kroppen”

Ellinor Bjurströms oro över relationen
TV-profilen Ellinor Bjurström och hennes sambo Jimmy Olsson blev i höstas föräldrar till sitt första barn som fått namnet Aaron. Tv-tittarna har i år fått följa familjen i TV3-programmet Unga mammor. Nu berättar Ellinor om sin rädsla att hon och Jimmy någon gång ska gå skilda vägar.
Annons

I februari förra året avslöjade Top model-profilen och influencern Ellinor Bjurström, 24, att hon väntade barn med kärleken Jimmy Olsson, 29. I augusti föddes sonen Aaron.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I år har Ellinor Bjurström synts i programmet Unga mammor där tv-tittarna får följa familjens vardag. På Instagram berättade Ellinor Bjurström om hur det kändes att vara med i programmet – och att se sig själv i rollen som ung mamma.

Annons

Så sjukt att se mig själv och min familj i Unga Mammor. Jag har kollat alla säsonger tidigare. Av någon anledning så har jag alltid älskat programmet även fast jag själv inte hade barn när första säsongen gick. Det är så hög kärlek och mysfaktor så man blir glad i hela kroppen”, skrev hon på Instagram i mars.

Ellinor Bjurström har varit öppen med att livet som småbarnsförälder inte alltid varit lätt. På sin blogg skrev hon om de svåra känslorna kort efter sonen Aarons födsel.

”… Sen har jag fått lära mig att ”Du älskar ditt barn villkorslöst sen dag ett”. Då är den stora frågan, stämmer detta? Är man en dålig, känslokall mamma om man inte känner allt det här? Jag känner så hög press att allt som jag nämnt innan ska vara precis så, att jag måste känna just så den dagen jag blev mamma. Sanningen är att jag inte direkt kände något av det ovan”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Ellinor Bjurström berättar om tankarna

Under hela tiden har Ellinor Bjurström haft sin sambo Jimmy Olsson vid sin sida. Nu har hon lagt upp ett inlägg på Instagram där hon skriver om den stora rädslan att de någon gång ska gå isär – trots att det inte är något de tänkt göra.

Min stora kärlek. Ibland kan jag få panik av tanken att vi någon gång kanske väljer att gå skilda vägar. Det finns liksom inte för mig. Jag kan verkligen tänka på det ibland och jag blir ledsen i hela kroppen av tanken även fast det inte finns någon grund för den”, skriver Ellinor Bjurström på Instagram.

I kommentarsfältet visar det sig att det är fler som har denna rädsla.

Du är inte ensam med dom tankarna. Jag blir med otroligt ledsen när de där dumma tankarna börjar snurra runt. Försöker vifta av mig dom, men inte alltid så lätt”, skriver en följare.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…