ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elli Yeager bryter tystnaden om Svenska hollywoodfruar

11 jan, 2023 
Angelica Hedlund
AvJonna Lawaetz
ELLI YEAGER, ANNA ANKA, ETHAN ANKA
Anna Ankas dotter Elli Yeager slog igenom som femåring i Svenska hollywoodfruar.
Nu berättar hon för Hänt om hur det var att bli rikskänd i Sverige över en natt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Svenska hollywoodfruar hade sin storhetstid mellan åren 2009–2019 och än idag är programmet något som många talar om. Men i mars 2020 meddelade TV3 att den 13de säsongen blev den sista.

Anledningen bakom nedläggningen berodde bland annat på dalande tittarsiffror, men Gunilla Persson, 64, har tidigare berättat för Hänt att hon även trodde att det hade med coronapandemin att göra.

Men tio minnesrika och härliga säsonger blev det och någon som gjorde entré i programmet redan som femåring är Anna Ankas, 51, dotter Elli Yeager, 21. Det har nu gått 16 år sedan vi senast såg Elli i svensk tv och mycket har hänt i hennes liv sedan dess.

Så lever Anna Ankas dotter Elli Yeager idag

Anna Anka har två barn, dottern Elli tillsammans med exet Louis Yeager och sonen Ethan Anka, 17, tillsammans med ex-maken Paul Anka. Det är allmänt känt att ingen av barnen har kontakt med sin mamma idag. Detta beror på en vårdnadstvist mellan Anna och barnens pappor.

Annons

Idag bor Ethan kvar i Kalifornien med sin pappa men Elli har lämnat delstaten helt. Hon pendlar nämligen mellan hemmet i Florida och universitetsstudierna i Texas.

Förutom studierna har Elli ett stort intresse, nämligen hästar och hästhoppning. Detta är ett stort intresse som hon delar med sin pappa och faktum är att de står varandra otroligt nära.

– Han är min bästa vän, utan tvekan, förklarar hon för Hänt.

Elli Yeager om sin medverkan i Svenska hollywoodfruar

Elli berättar också för Hänt om hur det var för henne att bli rikskänd i Sverige redan vid fem års ålder. Trots hennes ringa ålder så minns hon faktiskt en hel del, berättar hon.

– Det var väldigt mycket, för jag var så himla ung. Nu när jag är äldre hade det varit en helt annan upplevelse, men jag var så ung så jag fattade inte riktigt vad som hände, säger hon till Hänt.

Annons

Var det konstigt att ha ett kamerateam som följde efter dig?

– Ja det var det, jag förstod inte riktigt vad som hände så det var inte riktigt vettigt för mig, säger Elli till Hänt.

Har du gjort om det om du fick möjlighet att säga nej idag?

– Jag vet inte, det hade berott på omständligheterna, förklarar hon.

Om det skulle bli någon mer säsong eller något liknande skulle dyka upp skulle Elli överväga saken noga.

– Om en möjlighet presenterade sig så hade jag inte sagt blint nej, jag hade tagit vara på det, men jag vet inte hur, säger hon.

FOTO: TT, Privat

Annons