TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellen Degeneres avslöjande ord om Kylies graviditet: "Jag kan se det i dina ögon"

05 jan, 2018 
AvLotta Gray
Ellen DeGeneres är helt säker på sin sak. Nu går hon på gravida Khloé Kardashian och pumpar henne på frågan om hennes lillasyster Kylie också är gravid.
Annons

Klanen Kardashian förökar sig och släpper den ena graviditetsbomben  efter den andra. Khloé Kardashian, 33, bekräftade att hon och kärleken Tristan Thomas, 31väntar sitt första barn efter mycket hemlighetsmakeri och tystnad.

Och nu verkar det onekligen som om nästa av systrarna, modellen Kylie, 20, väntar barn. I Ellen DeGeneres, 59, show pressades systern Khloe hårt.

– Har Kylie ett matbegär nu?

–Vad menar du? svarar Khloé, varpå Ellen säger att Kylie är gravid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kolla dina ögon! Allihopa, hon är gravid!

Khloé försöker hävda att hon inte vet något om den påstådda graviditeten, men Ellen DeGeneres ger sig inte utan fortsätter med sitt påstående.

Kylie är gravid. Jag kan säga det nu. Jag kommer att lägga ett spel på det nu.

Det har florerat rykten att den unga modellen faktiskt sällar sig till sina syskons väntande graviditeter.  Det har bekräftats av hennes pappa Caitlyn Jenners, 68talespersoner, men själv har 20-åringen inte yppat ett ord om att hon och pojkvännen Travis Scott, 25, väntar tillökning i början av 2018.

Tids nog lär världen få veta.

FOTO: IBL

Annons