Ellen Bergström avslöjar nya kärleksbeslutet med Niclas Lij

Ellen Bergströms nya beslut med Niclas Lij
Efter att ha varit tillsammans i två år har Niclas Lij och Ellen Bergström tagit ett nytt beslut för framtiden. Nu berättar Ellen om känslorna inför den stora livsförändringen.
Annons

Den tidigare Bachelor-profilen Niclas Lij, 33, träffade kärleken i tv-profilen Ellen Bergström, 29, för två år sedan. Paret träffades på ett event för speeddejting där Niclas agerade dejtingexpert, detta efter sin medverkan i kärlekssåpan Bachelor på Sjuan.

Annons

– Det var som två magneter som drogs till varandra och sedan den kvällen, det var den 17 november, då har vi i hängt i princip varje dag. Det var inget snack om, ska vi träffas ska vi inte träffas, båda var bara så: fuck spelet, du och jag, vi ska ses, sa Niclas Lij i podcasten Vad har Hänt? tidigare i år.

Annons
I podden berättade Niclas även att han trivs bra ihop med flickvännen och att de har väldigt roligt tillsammans.

– Båda gillar att skratta och skoja, så att det är väldigt mycket ploj, sa han vid tillfället.

Ellen Bergströms känslor inför livsförändringen

Tidigare i veckan la Ellen Bergström ett inlägg på sin Instagram där hon berättade att hon nu har bestämt sig för att sälja sin lägenhet och flytta ihop med Niclas. Paret har bott tillsammans sedan en tid tillbaka, men det är alltså inte förrän nu som de tar steget att göra sig av med det ena boendet.

När Hänt träffar Ellen Bergström på premiären av den andra säsongen av succéserien ALEX, berättar hon att försäljningen av lägenheten inte riktigt har gått som planerat.

– Jag pratade precis med min mäklare i telefonen, jag kommer gå back, men så är det, säger Ellen.

Paret börjar alltså med att sälja Ellen Bergströms lägenhet eftersom Niclas Lij bor större.

– Nästa etapp är att sälja Niclas lägenhet så vi kan köpa hus eller större lägenhet gemensamt, berättar hon.

Annons

Men att lämna lägenheten, som är Ellen Bergströms första egna bostad, är inte helt enkelt.

– Jag kommer nog gråta en skvätt när jag lämnar den, men samtidigt skaffade jag den under Let’s dance-perioden när jag mådde som sämst så det är ändå bra att lämna den som ett avslutat kapitel i mitt liv och gå vidare. Och att få vara med Niclas som är så jävla grym!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Av: Stina Dahlgren och Jonna Axelsson

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…