Elizabeth Feurst och Mats i Gift vid första ögonkastet – därför tog det slut

Gift vid första ögonkastet-paret Elisabeth och Mats

Foto: SVT

Elizabeth Feurst gifte sig i tredje säsongen av Gift vid första ögonkastet.
Nu gör hon comeback i SVT-programmet och avslöjar varför relationen med Mats plötsligt tog slut.

Det var i den tredje säsongen av SVT:s Gift vid första ögonkastet som Elizabeth Feurst och Mats Ingelborn fann varandra. De möttes en allra första gång uppe vid altaret och sa direkt ja till varandra. Relationen fick sig sedan ett slut men nu gör Elizabeth comeback i programmet, denna gång för att kommentera experternas matchningar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elizabeth gifte sig i Gift vid första ögonkastet

I det första avsnittet av säsong sju berättar den tidigare deltagaren om sin egna upplevelse.

LÄS MER: Gift vid första ögonkastet 2021: Alla deltagare i säsong 7

– Jag gifte mig i Gift vid första ögonkastet för några år sedan med en man som jag såg för första gången vid altaret. Jag kan fortfarande komma ihåg den känslan av att möta någon som jag absolut inte visste någonting om, säger Elizabeth och fortsätter:

– Experimentet går ut på att människor söker till programmet, experter tar ut den bästa matchen med de bästa förutsättningarna för en bra relation. De gifter sig vid första ögonkastet och ser varandra för första gången när de gifter sig. De lever ihop i fyra veckor och sedan ska de svara på vill vi fortsätta vara gifta eller vill vi skiljas.

Därför tog relationen slut efter programmet

När det gäller just Elizabeths egen kärlekshistoria visade sig matchningen inte riktigt vara så bra som tittarna kanske hade hoppats på. Hon och Mats bestämde sig nämligen för att bryta upp och skiljas. Anledningen? Den berättar hon nu.

– Vi hade fantastiska veckor, vi skrattade mycket och hade roligt. Vi valde efter fyra veckor att fortsätta vara gifta men sen höll det inte utav andra orsaker. Bland annat att vi hade väldigt olika värderingar och såg på relationer på helt olika sätt, säger Elizabeth Feurst.

LÄS OCKSÅ: Sami Nikulas svåra kamp med barnen efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Kritikstorm mot Big brother 2021 efter nya upplägget