Elisabeth "Bettan" Andreassens döttrar har vuxit upp – så ser de ut idag

Elisabeth Andreassen

Elisabeth ”Bettan” Andreassen har två döttrar.
Så här ser de ut idag!

Den folkkära trion Kikki, Bettan och Lotta är det nog många som känner till. Dansbandsdrottningarnas fulla namn är Kikki Danielsson, 68, Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 62, och Lotta Engberg, 57.

De har gjort succé tillsammans, bland annat i Melodifestivalen 2002 med bidraget Vem e’ de’ du vill ha, som slutade på en andraplats.

Men de har inte bara gjort svensk succé. 2003 deltog de även i norska melodifestivalen och knep en fjärdeplats.

Men succén fick sedan bemöta ett tvärstopp. Detta då Kikki plötsligt meddelade att hon måste hoppa av på grund av privata skäl. Lotta och Bettan fortsatte som en duo men 2004 bröt även de upp.

LÄS MER: Ica-Sebastian bryter tystnaden om nya Stig

Idag bor Bettan i Norge. Hon har haft ett par omtumlande år då hon i juni 2016 förlorade sin make Tor Andreassen, som blev 64 år gammal och avled efter en hjärtattack.

I en tidigare intervju med norska Se & Hör har hon uttryckt sin stora kärlek för maken som hon även har döttrarna Anna, 24, och Nora, 26, tillsammans med.

– Vi delar allt för varandra och har inga hemligheter. Vi både skrattar och gråter tillsammans. Jag vill åldras tillsammans med honom, sa hon då.

Nya kärleken

Men i maj 2019 fick Bettan uppleva kärlek igen. Hon föll för egenföretagaren Øystein Sørum, 61.

– En väldigt, väldigt fin man. En fin människa. Det känns skönt att komma in i en normal vardag, att leva i tvåsamhet igen. Det är fint att få dela glädje och intressen med någon. Att uppleva kultur, åka skidor, vara på sjön och åka till ”hytten” tillsammans, har Elisabeth tidigare sagt till Expressen.

Att bli kär igen i 60-årsåldern skiljer sig inte mycket alls från ungdomen, menade hon på till tidningen.

– Kärlek har ingen åldersgräns. Det känns i magen och hjärtat på samma sätt som förr. Men man har en annan trygghet och vet mer vem man själv är nu. Det är ganska skönt, sa hon och fortsatte:

– Man har också mer tid. Vi har inte så mycket ansvar i vardagen för andra. Alla barn klarar sig själva och vi kan ägna oss åt varandra. Det är ganska behagligt.

Så ser döttrarna ut idag

Men hur ser Bettans döttrar ut idag, som faktiskt blivit vuxna?

På dotterns Instagram kan man se en bild på alla tre.

”Enda en jeg elsker over alt på jord som har bursdag i dag. Gratulerer mamma. Hva skulle Noris og jeg gjort uten deg. Vi tar nok en bursdagsskål over FaceTime i dag. Det må da være lov”, skriver hon på norska.

LÄS OCKSÅ: Hårda kritiken mot nya Ica-Stig – efter avslöjandet

LÄS OCKSÅ: Eric Saade om otrohetsryktet – efter sveket mot Nicole

Senaste nytt