LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindströms bröllopsplaner med pojkvännen Gustav: ”Väckte något i mig”

29 feb, 2024 
Linn Seipel
elisa lindström gustav
Elisa Lindström skulle gärna fria till sin pojkvän Gustav, avslöjar Mellostjärnan nu i en ny intervju med Hänt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heterBrand logo
Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heter

Dansbandsstjärnan Elisa Lindströms, 32, powerballad Forever yours tog sig till finalkval redan första deltävlingen i årets Melodifestivalen. På lördag är det dags att utse huruvida det räcker för att ta sig vidare ända till final. Bland övriga i finalkvalet finns bland annat favoriterna Gunilla Persson och Fröken Snusk.

När Elisa uppträdde satt både pojkvännen Gustav och dottern Irma i publiken, något som betydde mycket för henne.

– Hon har varit med mig när jag har övat och så. Det har varit väldigt mysigt hela processen innan. Det är ju så mycket nerver, men allting har blivit så mycket roligare när hon har varit med mig. Det känns så skönt att ha henne här, och det perspektivet liksom när man blir nervös, att bara då kunna fokusera på henne, sade Elisa då i en intervju till Hänt.

Annons

Elisa Lindström om att fria till pojkvännen Gustav

När Hänt under torsdagen bevakade röda mattan för premiären av musikalen Den lilla sjöjungfrun, stötte vi på Mellostjärnan igen. Givetvis var vi nyfikna på hur det ser ut med nerverna inför helgen.

– Det känns ju väldigt spännande måste jag säga. Jättekul att få vara med i den här festen. Jag såg Gunilla här borta också, min kvalkonkurrens. Jag tycker hon har en bra låt!, säger Elisa Lindström till Hänt.

elisa lindström

Vidare i intervjun byts ämnet drastiskt – till giftermål! Det är ju nämligen skottår i år, och enligt tradition är det den 29 februari som kvinnor ”får lov” att fria till sina män. Hänt frågar således Elisa om hon hade kunnat fria till sin Gustav,

– Är det nu man ska passa på alltså?, skrattar Elisa och tillägger:

– Det kom lite plötsligt. Men då är det ju fyra år tills nästa gång. Det är ju lite långt bort. Vi får väl se, kvällen är ung!

Du är inte så traditionsfast att mannen måste fria?

– Nej det är jag inte. Inte alls faktiskt. Du väckte något i mig!

Tror du att Gustav uppskatta det?

– Åh du, det vet jag inte! Han kanske är lite mer så traditionsenlig än vad jag är.

FOTO: TT, Hänt/Jennifer Iverssen

Annons