LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindströms pojkvän är inte med på scenen – sanningen bakom frånvaron

03 feb, 2024 
Linn Seipel
elisa lindström pojkvän gustav
Elisa Lindström är en av artisterna i första deltävlingen av Melodifestivalen som äger rum under lördagen i Malmö.
Men bandmedlemmen och pojkvännen Gustav syns inte till...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heterBrand logo
Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heter

Mello-aktuella Elisa Lindströms, 32, karriär började kanske på riktigt 2010 då dansbandet Elisa's vann Dansbandskampen. Sedan dess har mycket hänt i hennes liv både i karriären och privat. Elisa's har vunnit två Grammisar och placerat sig på Svensktoppen flera gånger. Själv har hon också vunnit dansbandsprisets Guldklaven som Årets sångerska hela tre gånger.

År 2019 fick hon dessutom sitt första barn, lilla Irma, som nu i februari fyller fem år. Detta med exet Markus Frykén, 32, som hon också arbetade tillsammans med i sitt band.

Efter att det tagit slut mellan dem fann Elisa kärleken på nytt i högstadiekompisen Gustav. De hade ett band tillsammans på den tiden och tog upp kontakten igen efter Elisas skilsmässa. Resten är historia!

Annons

– Jag är väldigt kär i Gustav, han betyder mycket för mig. Han har varit med en del i Malmö och hjälpt till och tagit hand om Irma en del, och stöttat så det har varit fint, har hon tidigare berättat om relationen till Hänt.

I samma intervju fick hon frågan om huruvida paret planerar för ett gemensamt barn.

– Det kan säkert bli så i framtiden… Inte just nu men jag älskar barn. Det är ju det bästa i livet liksom så det klart att det finns en längtan.

Därför är inte Elisa Lindströms pojkvän Gustav med i Melodifestivalen-framträdandet

När Hänt träffade Elisa under fredagens Melodifestivalens första pressträff i Malmö, frågade vi henne om dottern skulle få se mamma uppträda.

– Hon kommer sitta här på rad tio någonstans. Hon har varit med mig när jag har övat och så. Det har varit väldigt mysigt hela processen innan. Det är ju så mycket nerver, men allting har blivit så mycket roligare när hon har varit med mig. Det känns så skönt att ha henne här, och det perspektivet liksom när man blir nervös, att bara då kunna fokusera på henne, säger Elisa till Hänt.

Pojkvännen Gustav, som också jobbar inom musik och har arbetat med Elisa, är dock inte med på scen trots att han förr i tiden brukade spela tillsammans med sin kärlek. På frågan om man kan tänkas få se honom uppträda med henne svarar hon att det bara blir hon och dansarna, även om gärna hade velat!

– Nej, nej, gud nej! Nej jag har ju bara dansarna.

Gustav kommer dock att tillsammans med dottern Irma och Elisas föräldrar sitta i publiken och heja på Elisa!

FOTO: TT, Hänt/Elin Jonasson

Annons