Elisa Lindströms okända relation till Bianca Ingrosso – kyssbilden avslöjad

BIANCA INGROSSO, ELISA LINDSTRÖM

Elisa Lindström och Bianca Ingrosso har känt varandra i flera år. Men hur är egentligen deras relation till varandra? Här är bilden som avslöjar allt.
1:02

Efter reklamen: Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

(1:02)

Slå på ljud

Sångerskan Elisa Lindström, 31, slog igenom redan i ung ålder. Under gymnasiet bildade hon dansbandet Elisa's som slog igenom på stort redan då. Sedan dess har hon befunnit sig i rampljuset och turnerat land och rike runt.

Men detta är långt ifrån det enda som Elisa har gjort under årens lopp. Hon har ställt upp i Melodifestivalen flera gånger och dessutom vunnit både Körslaget, Let's dance och Dansbandskampen. Elisa har även medverkat i Stjärnornas stjärna, där hon landade på en tredje plats.

Med andra ord har Elisa kammat hem en hel del vinster i diverse tävlingar. En person som dock inte riktigt kan glädjas lika mycket åt hennes vinst i Let's dance är Bianca Ingrosso, 27...

Så mycket pengar tjänade Bianca på Let's dance

Elisa Lindström ställde upp i Let's dance 2016, exakt samma år som Bianca var med. De två hamnade då i final och efter en otroligt spännande finalkväll var det till slut Elisa som kammade hem den prestigefulla glas-skon.

Bianca har tidigare sagt i intervjuer att hon är besviken över andraplatsen, speciellt med tanke på att hennes lillebror Benjamin Ingrosso, 24, hade kammat hem segern bara något år tidigare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Även om Bianca inte fick äran att vinna tävlingen så kan hon kanske trösta sig med pengarna hon fick för att vara med. Bianca har tidigare avslöjat exakt hur mycket det rörde sig om.

– Det var inte pengarna som lockade mig att delta, men jag var en jävel på att förhandla. Jag fick några hundratusen kronor. Okej, jag fick lite över 300 000 kronor, sa Bianca i podden Tankar med.

– Det de ville ge mig från början var riktigt kasst. Då skulle jag få 10 000 per avsnitt och 50 000 kronor som fast summa för träningstiden innan programmet. Det var inte så bra, fortsatte hon.

Verkliga relationen mellan Elisa och Bianca – bilden visar

Att Bianca och Elisa var varandras stora rivaler är ingen hemlighet. Det var nog många som förutspådde att det skulle vara just de två i finalen. Även Elisa var med på noterna.

– Bianca är min största konkurrent, hon är skitduktig. Och Thomas Wassberg. Han är en tävlingsmänniska och kommer att utvecklas jättemycket tror jag, sa Elisa under tävlingens gång till Aftonbladet.

Men hur är egentligen den verkliga relationen mellan Elisa och Bianca? Det sägs att en bild kan säga mer än 1000 ord, den här bilden avslöjar allt.

BIANCA INGROSSO, ELISA LINDSTRÖM

Bianca och Elisa i Let's dance

Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT, Peter Wixström/TT

SENASTE NYTT!