LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindström kämpar med pojkvännen – tuffa månaderna: ”En utmaning”

04 jul, 2024 
AvLotta Karinsdotter
Dansbandsstjärnan Elisa Lindström har mycket på sitt bord.
Nu berättar hon om kärleken till pojkvännen Gustav och hur viktigt det är att få tid tillsammans.
– Det senaste halvåret har varit en utmaning för relationen, säger artisten till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Nu är Diggiloo-turnén i full gång efter en händelserik vår med Mellon. Och i höst ser vi henne i musikalen De’ e det här vi kallar kärlek.

Det är minst sagt fullt upp för Elisa Lindström, 33, just nu – och då gäller det att inte glömma bort att prioritera kärleksförhållandet! Sångerskan avslöjar nu hur hon och sambon Gustav håller romantiken spirande i sommar!

Elisa och Gustavs knep – lägger undan mobiltelefonerna

Elisas första tips är att lägga undan mobiltelefonerna ’för om man ständigt är någon annanstans’ mentalt försvagas ju kontakten mellan oss”, säger hon i Amelia.

Annons

Att sänka förväntningarna inför tiden tillsammans är också viktigt, menar hon.

– Det är så lätt att känna ”åh, vad härligt vi ska ha det”, vilket är förståeligt, för man längtar efter mys tillsammans och har stora förhoppningar. Men där kan det också lura förväntningar som bäddar för besvikelser, säger Elisa och berättar att hon och Gustav försöker att inte sopa saker under mattan. Då ”ligger det inte saker där och skaver, utan vi kan vara lättsamma, ha roligt ihop och hitta på äventyr”, säger hon.

Elisa Lindström
Elisa Lindström.FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet
Annons
Elisa Lindström i Mello.
Elisa Lindström tävlade i Mello tidigare i år med bidraget Forever Yours.FOTO: Johan Nilsson/TT

”Det senaste halvåret har varit en utmaning för relationen”

Stunderna då Elisa upplever mest närhet till sin sambo är till exempel när de går ut i skogen och har fika med sig.

– Eller när Gustav följer med mig på en spelning och vi har många timmar på oss att sitta i bilen och prata med varandra om högt och lågt, stora frågor och trams, säger hon i Amelia.

Samtidigt erkänner Elisa att det tärt på deras kärleksförhållande att hon kombinerar arbete som artist med ett litet barn på halvtid.

Annons

– Det senaste halvåret har varit en utmaning för relationen, för när jag väl är hemma vill jag ha allt fokus på min dotter Irma. Så det har varit svårt att hitta tid till varandra, vilket vi behöver mycket av för att connecta.

– Det positiva är att jag älskar mitt jobb, tänk bara att få åka i väg och spela musikal som handlar om kärlek! Jag kommer hem igen full av intryck och tankar att prata om, säger hon.

Elisa fick kontakt med pojkvännen Gustav för två år sedan. 2021 skilde hon sig från dansbandskollegan Markus Frykén, 33, som hon träffade redan i gymnasiet och har dottern Irma, 5, ihop med.

FOTO: TT / HÄNT TV

Annons