Elisa Lindström visar upp nya familjelyckan – videon avslöjar

elisa lindström

Elisa Lindström är ständigt aktuell med nya framträdanden.
Men nu visar hon upp familjelyckan!
Se videon här.
0:49

Efter reklamen: Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

(0:49)

Slå på ljud

Elisa Lindström är den 31-åriga artisten från Töreboda som tog alla med storm i ung ålder. Med sitt dansband Elisa's som startades under gymnasieåren fick hon stora framgångar.

Sedan dess har karriären tagit rejält med fart! Hon har medverkat i Melodifestivalen, Doobidoo, vunnit Körslaget och Let's dance. Hon har dessutom medverkat i Stjärnornas stjärna och uppträtt i TV4:s Bingolotto flertalet gånger.

Hon har dessutom en dotter med namn Irma med ex-maken Markus Frykén. Och nu visar hon upp familjelyckan! Se videon här.

Elisa Lindström om relationen till Markus idag

Elisa och Markus gick skilda vägar i samband med att Elisa skulle vara med i Melodifestivalen 2021. När artisten ifjol gästade Wouspodden berättade hon hur relationen mellan henne och Markus ser ut idag.

– Jag och Markus är goda vänner i grunden och jag känner att vi stöttar varandra även fast det såklart är jättetufft så känner jag att han är ett stort stöd i det hela. Vi kommer väldigt bra överens och vill det bästa för Irma, berättade hon då.

För tidningen Amelia har Elisa även öppenhjärtigt berättat om separationen. Att gå igenom en skilsmässa har hon förklarat som det värsta hon gjort.

– Jag försöker våga möta känslor och utmaningar. Det är jobbigt, men jag vill inspirera till det. Man får tillbaka. Att gå igenom en skilsmässa är det värsta jag gjort. Det är en stor sorg att drömmar, mål och bilder av hur man ska leva sitt liv går i kras. Man förlorar så mycket. Det är också den här skulden att inte räcka till som förälder. Man tvivlar på det hela tiden, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elisa Lindströms familjelycka: ”Gamla barndomsminnen”

Elisa Lindström har en stor följarskara i sociala medier och delar med sig av bilder och videos titt som tätt från vardagen.

Och denna gång var inget undantag! Nu visar hon upp familjelyckan, där hon tillsammans med sin dotter syns umgås med Elisas morfar.

”Dragspelsstämma i Hajstorp! Återupplever gamla barndomsminnen med morfar”, skriver Elisa till bilderna och videon.

Flera följare reagerar glatt på nya uppdateringen!

”Underbart”, skriver en person i en kommentar.

”Lilla vackra tjejen”, skriver en annan.

Roligt fint”, hälsar en tredje.

FOTO: Magnus Johnsson/TT / TV4

SENASTE NYTT!