LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindström om relationen till Victoria Eklund – fann varandra

09 jul, 2023 
Det är ett år sedan som dansbandsstjärnan Elisa Lindström begav sig till Norrland för att spela in Kompani Svan.
Nu talar hon ut om nära vänskapen till en annan deltagare som hon fann under programmet.
– Vi fann varandra verkligen, säger hon i P4 Skaraborg.
Annons
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"Brand logo
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det är ett år sedan som dansbandssångerskan Elisa Lindström begav sig till de norrländska skogarna för att spela in programmet Kompani Svan. Vi har även fått se Elisa i flera program genom åren som Melodifestivalen, Let's dance och Stjärnornas stjärna.

Men just Kompani Svan var något extra speciellt för Elisa då hon fann nya nära vänskaper.

Elisa Lindström om känslorna efter Kompani Svan

Elisa har tidigare berättat för Hänt att hon kom extra nära Josephine Qvist, Victoria Eklund och Joy M'Batha. Det visade sig till och med att Elisa och Joy hade då planer på att resa utomlands tillsammans för att möta upp sina vänner.

Elisa kunde även berätta om sina mål för 2023 och vad hon tar med sig efter Kompani Svan till Hänt.

– Dels att fortsätta utmana mig själv, blir stärkt av det och hur viktigt det är att våga överträffa sig själv. Men också behålla de här vänskaperna, vi fyra tjejer som var i finalen tillsammans vi ska försöka ses. Vi har en lite plan, de är två av de som bor i Marbella så vi ska ner och träffas, sa Elisa då och fortsatte:

Annons

– Det är viktigt att man håller kvar för vi upplevde något speciellt tillsammans så det ska bli kul att påminnas om det och peppa varandra i det. Där har vi upplevt något som är svårt att förklara för de som inte varit med. Så det känns jätteskönt att vi har varandra i det.

När bär det av?

– Vi har inte bokat resan än men vi har sagt att det ska bli av i år.

Elisa Lindström om nära vänskapen med Victoria Eklund – efter Kompani Svan

Att det formades nära vänskaper under programmet råder det ingen tvekan om. Nyligen gästade Elisa P4 Skaraborg och kunde då berätta att hon har planer i sommar med en annan deltagare – nämligen Victoria Eklund.

– Vi ska bestiga Kebnekaise. Det är jag och Victoria Eklund som jag var i finalen med sen kanske Josephine Qvist, men i alla fall jag och Victoria. Vi fann varandra verkligen mot slutet där. Det var fint, vi sågs i veckan vi har ett väldigt starkt band och vi har lärt känna varandra på djupet.

Elisa berättar att det ska bli fint att återkomma till samma plats där de spelade in programmet och se vilka de har blivit på ett år – sedan den gemensamma upplevelsen som stärkte dem.

När Hänt når Victoria berättar hon om nära vänskapen:

”Träffade henne senast i måndags, hon betyder sååå mycket för mig”

FOTO: Hänt, Discovery +

Annons