TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elisa Lindströms flyttplaner med kärleken gustav: ”Väldigt mycket...”

30 apr, 2023 
Elisa
Elisa Lindström är aktuell med musikalen De´e´det här vi kallar kärlek.
Vid sidan av rampljuset lever hon ett vanligt familjeliv och avslöjar nu flyttplanerna med kärleken Gustav.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

Elisa Lindström är dansbandsdrottningen som vunnit Dansbandskampen, Körslaget och Let's dance. Hon syntes nyligen bjuda på en show i årets Let's dance och är både aktuell i musikalen De´e´det här vi kallar kärlek och programmet Doobidoo.

Vid sidan av scenen lever hon med dottern Irma och kärleken Gustav. Dessutom kan dansbandssångerskan nu avslöja att hon planerar för en flytt!

Elisa avslöjar flyttplanerna med kärleken: ”Vi har en dröm...”

Förra året avslöjade Elisa för Hänt att hon mött kärleken igen efter skilsmässan från Markus Frykén.

Elisa som bor i Mariestad berättar för Expressen att hon på sikt kommer flytta till pojkvännen Gustav i hennes hemkommun Töreboda. Han har ett hus där som paret drömmer om att renovera.

Annons

– Gustav har ett jättefint hus i min hemkommun Töreboda och han är ju från trakten här. Vi har en dröm om att renovera det, så vi ska väl greja lite med det i sommar. Men det är mycket att göra så vi tar det lite försiktigt där, förklarar hon för tidningen.

Elisa
Elisa

Elisa Lindström om livet med Gustav och dottern

Faktum är att Elisa och Gustav var länge vänner innan kärlek uppstod. Men livet med barn var något som var relativt nytt för Gustav, har hon tidigare berättat i en intervju med Hänt.

– Han har inga egna barn men han har syskonbarn så lite vana har han. Det är klart att vara en bonusfamilj eller stjärnfamilj eller vad man vill säga, det är en stor utmaning innan man hittar en balans i det. Innan man hittar sina roller, det är ett arbete och det har varit utmanande för oss alla. Det ska man inte sticka under stolen med, berättade Elisa då.

FOTO: TT

Annons