Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Elin Näslunds första ord efter dotterns operation: ”Så tapper”

22 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Elin Näslund från Ensam mamma söker på TV3
I april föddes Ensam mamma söker-paret Elin Näslund och Marcus Svanbergs första gemensamma barn. Den första tiden med sonen har varit tuff och till råga på allt har även Elins dotter tvingats tillbringa en hel del tid på sjukhuset.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Det var i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3 som Elin Näslund, 29, fann kärleken i Marcus Svanberg, 22. I säsongsfinalen fick vi se när Marcus gick ned på ett knä för att fråga om Elin ville gifta sig med honom, och svaret blev ett självklart ja. Paret blev kort därefter gravida, och i april välkomnade de sin son till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ensam mamma söker-programledaren Jessica Andersson och deltagaren Theodora Larsson är två av flera tusen som hittills gillat inlägget på den nyfödde sonen. Den lilla pojken var egentligen inte beräknad förrän i mitten av maj, men förlossningen gick ändå bra.

Elin Näslund och Marcus Svanbergs namnavslöjande

Det tog ett tag för paret att komma överens om ett namn till pojken, men i ett inlägg på Instagram berättade Elin nyligen att hon och fästmannen äntligen var överens.

Annons

”Tro det eller ej, men vi har äntligen valt ett namn till den här älskade lilla trollungen…. Så säg hej till våran Alve”.

Men den första tiden som tvåbarnsföräldrar har inte varit helt enkel. Alve har haft svårt att gå upp i vikt vilket har inneburit flera sjukhusbesök. Samtidigt har Elins dotter Freja, 5, som hon har från ett tidigare förhållande, haft problem med hälsan.

Dottern Freja tvingad till operation efter hälsoproblem

I ett inlägg på Instagram berättade Elin Näslund om den svåra tiden och om dotterns tillstånd:

”Det har varit mycket sjukhus på senaste tiden, ingenting farligt som tur är utan bara ett lite för högt bilirubin-värde i kombination med att Alve haft lite svårt att gå upp i vikt. Och på måndag ska Frejas halsmandlar opereras bort, tajmingen är helt fantastisk som vanligt”.

Nu, fyra dagar senare, har dottern opererats och i ett nytt inlägg på Instagram berättar Elin Näslund om hur dottern mår idag:

”Storasyster var så tapper efter sin operation av halsmandlarna, så klok och införstådd i att det var det allra bästa då de varit problematiska i princip hela hennes liv. Så skönt för oss alla att det äntligen är gjort”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons