Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Elin Näslund om komplikationerna efter sonens födsel: ”Svårt”

17 maj, 2019 
Ensam mamma-Elin Näslund och Marcus bebis
I april föddes Ensam mamma söker-paret Elin Näslund och Marcus Svanbergs första gemensamma barn. Nu berättar Elin att familjen har fått tillbringa en hel del tid på sjukhuset efter förlossningen.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Elin Näslund, 29, och Marcus Svanberg, 22, träffades i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3. Redan innan programmet började sändas på tv avslöjade Elin att hon var gravid, men då tvingades hon hemlighålla vem pappan är då detta inte avslöjades förrän sista avsnittet. I detta fick vi även se Marcus Svanberg gå ner på knä och fria.

I slutet av april föddes parets första gemensamma barn. Fram till i onsdags var pojken namnlös – men i ett inlägg på Instagram berättade Elin Näslund att hon och fästmannen nu är överens.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Tro det eller ej, men vi har äntligen valt ett namn till den här älskade lilla trollungen…. Så säg hej till våran Alve”, skrev hon på Instagram följt av ett hjärta.

Hennes följare verkade gilla namnbeskedet och både Ensam mamma söker-programledaren Jessica Andersson, 45, samt deltagaren Theodora Larsson har gillar inlägget.

Annons

Elin Näslunds ärliga ord om nyfödde sonens hälsa

Trots att familjen är överlycklig har den första tiden tillsammans varit långt ifrån felfri. På Instagram har Elin Näslund varit öppen med att de har stött på en del komplikationer.

”Det har varit mycket sjukhus på senaste tiden, ingenting farligt som tur är utan bara ett lite för högt bilirubin-värde i kombination med att Alve haft lite svårt att gå upp i vikt”, skriver Elin intill en bild på nyfödde Alve och pappa Marcus Svanberg.

Även Elin Näslunds dotter Freja, som hon har från ett tidigare förhållande, har haft problem med hälsan den senaste tiden.

”På måndag ska Frejas halsmandlar opereras bort, tajmingen är helt fantastisk som vanlig”, skriver Ensam mamma söker-profilen.

Men inlägget avslutas ändå med ett positivt besked och det finns ingen tvekan om att Elin Näslund håller humöret uppe trots sjukhusvistelserna.

”Imorgon tänker vi i alla fall åka hem och njuta av helgen tillsammans alla fyra, fira Marcus födelsedag och njuta av sommarvärmen som utlovas. Sen tar vi nya tag igen nästa vecka”.

FOTO: TT, Instagram

Annons