LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönens nya kärleksbesked – insikten efter uppbrottet från Paolo Roberto

24 jan, 2021 
Elin Härkönen och Paolo Roberto
Foto: TT
Elin Härkönen och Paolo Roberto bröt upp efter Paolos sexköp.
I en intervju med Hänt berättar nu Elin om sin nya programmedverkan samt hur kärlekslivet ser ut idag.
– Jag tror att alla kommer få en chock faktiskt.
Annons
Visste du det här om Elin Härkönen?Brand logo
Visste du det här om Elin Härkönen?

Efter en turbulent vår lämnade fitnessprofilen Elin Härkönen, 26, vardagen hemma i Stockholm och gav sig iväg för ett äventyr. Just nu är hon aktuell i i TV4:s nya satsning Elitstyrkans hemligheter.

Tvivlet inför TV4-programmet efter uppbrottet med Paolo

Elin var tidigare tillsammans med Paolo Roberto, 51, och det kom att bli stor uppmärksamhet kring relationen då Paolo erkände sig skyldig till att ha köpt sex i maj förra året. I samband med detta bröt paret upp och Elin berättade öppet om den hjärtesorg hon genomgick efter att nyheten offentliggjorts.

Mitt i sorgen kom plötsligt frågan från TV4 om Elin ville medverkar i programmet. Hon tackade ja och begav sig iväg. När programmedverkan avslöjades erkände Elin dock att tiden kanske inte var helt ultimat.

– Jag kände väl lite att ”okej jag kanske inte borde gör det nu eftersom jag har annat att hantera”. Men jag kände mig ändå väldigt stark i det och det var väl just därför som jag tackade ja. Livets motgångar kommer på mig, de kastas men jag tar mig förbi dem, sa då Elin till Hänt.

Annons

Under söndagskvällen har det första avsnittet premiär och Elin är övertygad om att det svenska folket inte kan ana vad som väntar.

– Jag tror att alla kommer få en chock faktiskt, säger Elin till Hänt.

Elin Härkönens kärleksliv efter Paolo Roberto

När Elin inte syns i tv-rutan arbetar hon både med sociala medier och som personlig tränare. Men hur ser egentligen kärlekslivet ut, nu åtta månader efter uppbrottet från Paolo.

Träffar du någon just nu?

– Det vill jag faktiskt inte svara på, säger Elin hemlighetsfullt.

Däremot kan Elin dela med sig av hur hon ser på att finna kärleken igen.

– Just nu så fokuserar jag fortfarande mycket på mig själv och bygga upp mig och mina företag. Jag vill bli den bästa jag kan vara så jag jobbar fortfarande med det rätt mycket. Och lägger mycket tid på att hjälpa mina kunder, för det är det som är min största passion. Så där lägger jag mitt fokus just nu, sen så får vi se vad som händer.

Har du blivit rädd för kärleken efter att du blev sårad?

– Jag vet inte faktiskt, jag är väl lite avtrubbad fortfarande tror jag. Men det kommer ändras på, hoppas jag!

Annons