Elin Härkönen om tystnaden efter Paolo Robertos sexköp

Elin Härkönen
Elin Härkönen har det senaste året uppdaterat sin blogg flitigt och delat med sig av både tankar och känslor.
Men den senaste tidens händelser har träningsprofilen utlämnat – nu berättar hon varför.
– Just nu undviker jag det, skriver hon.
Annons

Det var i maj som Paolo Roberto, 51, greps för sexköp i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Dagen därpå ställde den tidigare Farmen-programledaren upp i en intervju med TV4 där han erkände sig skyldig till brottet.

Annons

Sedan dess har Paolo fått sparken från kanalen och flera företag har valt att avsluta sina samarbeten med honom. Paolo har dock fortsatt att uppdatera sitt Instagram-konto flitigt och det verkar som att han just nu fokuserar på sin stora passion i livet, nämligen träning. Eftersom han sedan avslöjandet inte har någon inkomstkälla har Paolo även skrivit ett inlägg om att han söker jobb.

Elin Härkönen om händelsen

Flera personer i Paolo Robertos närhet har tagit skada av händelsen, inte minst hans tidigare flickvän Elin Härkönen, 25. Det är oklart om Elin och Paolo fortfarande är ett par eftersom ingen av dem har bekräftat ett uppbrott. De har dock valt att avfölja varandra på Instagram.

Annons

Strax efter att Paolo erkänt sig skyldig till sexköpet kommenterade Elin händelsen i ett inlägg på Instagram.

”Jag lider med alla som blivit drabbade… alla som blivit lurade, sårade och svikna. Det oacceptabla har hänt”, skrev hon då.

Sedan dess har Elin varit öppen med att hon inte har det lätt just nu. Hon försöker att fortsätta vara positiv och håller igång med träningen.

Nya beskedet till följarna

I ett nytt inlägg på sin blogg skriver Elin Härkönen nu om beslutet att inte göra ett längre uttalande om vårens händelser.

Annons

”Det är så mycket jag skulle vilja skriva. Men just nu undviker jag det. Ett tag, tills allt lugnat sig lite”.

Elin avslöjar att hon kommer att fortsätta skriva på sin blogg och hintar om att det i framtiden kan komma ett inlägg som handlar om det hon går igenom just nu. Tills dess kommer Elin att fokusera på att landa i sina tankar och känslor.

”Livet är bra märkligt, och man slutar aldrig förvånas.  Det har verkligen sina upp och nergångar, men någonstans väljer jag att fortsätta tro att man aldrig möter en motgång som är svårare än vad man klarar av”, skriver Elin Härkönen.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…