Elin Härkönen om relationen med Paolo Roberto efter sexköpet

Elin Härkönen om relationen med Paolo Roberto efter sexköpet
Efter att Paolo Roberto greps för en dryg månad sedan misstänkt för att ha köpt sex har det varit en tuff tid för många i hans närhet, främst för flickvännen Elin Härkönen.
Nu, för första gången talar hon ut om relationen med Paolo.
– Det är lite diffust, minnet, men jag tror att jag gick ut och sprang, säger Elin i podcasten Assefa Schlingmann.
Annons

I mitten av maj greps TV4-profilen Paolo Roberto, 51, efter en polisrazzia mot en bordell i Stockholm. Paolo var misstänkt för att ha köpt sex, vilket han erkände några timmar senare i en intervju med TV4 Nyheterna.

Annons
Paolo Roberto Farmen
FOTO: TV4

Tiden efter erkännandet har varit tuff för Paolo, men inte minst även för de i hans närhet – bland annat flickvännen Elin Härkönen.

Elin talar ut om relationen till Paolo – efter sexköpet

När Elin Härkönen gästar podcasten Assefa Schlingmann, som drivs av Lili Assefa och Per Schlingmann, berättar hon att det är svårt att minnas den första tiden på dygnet som Paolo Roberto erkänt sitt brott.

Annons

Och det blev inte lättare med tiden heller. De två första veckorna hade hon riktigt svårt att sova om nätterna.

– Det är lite diffust, minnet, men jag tror att jag gick ut och sprang, grät, skrek, skrattade, lät känslorna komma, berättar Elin i podcasten Assefa Schlingmann.

Elin är en tuff tjej som reser på sig efter hon fallit. Det har hon bevisat tidigare när hon bröt nacken. I podden berättar hon vidare om sina känslor för hur det är att gå vidare efter en ytterligare tragedi.

– Mitt liv har rasat igen, men samtidigt, okej värre saker har hänt, hur sjukt det än låter, berättar Elin i podden och fortsätter:

– Jag förlorade min pappa för bara några månader sen. Jag bär fortfarande på den sorgen och bearbetar det och så händer det här. Då blir det bara så att, okej vad kan jag göra? Jag måste stanna upp, jag måste ta hand om mig själv, jag får inte rasa igen.

Elin Härkönen i vitt linne
FOTO: Pontus Orre/TT
Annons

”Han är min bästa vän”

Men att bearbeta det som hänt är ingen lätt match när det är den man älskar mest som sårat en.

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan. Självklart kan jag hata det som har hänt, men jag älskar fortfarande personen, säger Elin i podden och menar att allt inte behöver vara svart eller vitt. Hon fortsätter:

– Allt som vi har haft tillsammans, det som har hänt tar inte bort allt det. Det har varit det bästa jag har varit med om.

Försöker förstå

Elin säger även i podcasten att hon inte vill vara dömande, utan att hon vill vara förstående – kanske ord som många i efterhand kan reagera på.

– Med det sagt står jag inte för det som har hänt. Det är oacceptabelt och jag känner med alla som har blivit lidande, menar Elin Härkönen.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…