ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönen har träffat kärleken på nytt – egna orden om lyckan

22 jul, 2021 
Lovisa Ström
Elin Härkönen
Elin Härkönen har träffat kärleken på nytt. I en intervju med Hänt berättar hon nu om den stora lyckan.
– Känns fantastiskt, säger hon.
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Elin Härkönen kan sätta många saker på sitt cv. Förutom att vara känd för sin envishet och vilja att hjälpa andra kan hon också kalla sig för entreprenör, träningsprofil och influencer, och på sin blogg skriver hon ofta öppet och ärligt om allt mellan himmel och jord. Och nu kan hon äntligen berätta för sina följare att hon träffat kärleken på nytt. I ett inlägg på bloggen skriver hon om den stora lyckan.

”Jag är obeskrivligt kär. Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt.”

Nu berättar hon för Hänt hur de lärde känna varandra och hur det känns att våga släppa in någon på nytt igen.

Elin Härkönen har träffat kärleken på nytt – så träffades de

– Det känns helt fantastiskt. Jag trodde ju inte det för ett år sen om man säger så. Då såg man ju bara svart och kände att man aldrig mer skulle lita på någon eller släppa in någon på livet igen. Man hamnar ju gärna i de tankebanorna. Så det är klart att det varit läskigt att släppa in någon igen men det känns jättebra, säger hon.

Annons

Hon berättar att de tidigare varit väldigt goda vänner men att känslorna tillslut kom ikapp dem.

– Vi har varit vänner först och liksom klickade superbra och mådde så bra med varandra. Båda gick igenom lite jobbiga perioder i livet och vi fann stöd hos varandra, men vi tänkte ju inte att det skulle bli något mer. Och jag tror nog båda också kände att man inte riktigt vågade, säger hon innan hon fortsätter:

– Men sen gick det liksom inte att förneka att vi kände mer.

Träningsprofilens beslut för kärleksrelationen – därför vill hon hålla den privat

Men än så länge har hon valt att inte berätta så mycket om relationen och för Hänt berättar hon hur det kommer sig.

– För mig så är det viktigast att jag mår bra och att han mår bra och att vi mår bra med varandra. Och jag har provat den grejen med att alla vet om mitt privatliv och det har varit jättejobbigt, så jag har valt att ta det väldigt försiktigt. Och när jag känner att jag vill dela med mig av mer så kommer jag göra det, förklarar hon.

Annons