Elin Härkönen avslöjar stora familjelyckan – efter svåra tiden

Elin Härkönen
Elin Härkönen har haft ett par tuffa månader.
Men nu skriver hon om ett glädjande besked på sin blogg.
”Extrem tacksamhet”, skriver hon.
Annons

I maj tog relationen mellan personliga tränaren Elin Härkönen, 26, och Paolo Roberto, 51, slut. Detta efter att det blev känt att den forna TV-4 profilen köpt sex.

Det hela började när Paolo kryptiskt berättade att han fattat ett dumt beslut som skulle få stora konsekvenser.

Annons

”Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig!”, skrev Paolo i inlägget då.

Kort därefter kom nyheten om att en svensk tv-profil och entreprenör gripits misstänkt för sexbrott. I en intervju med TV4 nyheterna erkände Paolo Roberto senare sina handlingar.

– Jag har köpt sex. Det är första gången, svarar Paolo Roberto när Jenny Strömstedt undrar vad han har gjort, och hans förklaring till varför han köpt sex var:
– När det går bra för mig, jag har aldrig varit så lycklig, livet blommar, då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Och det har varit olika typer, det har varit väldigt mycket våld, och den här gången lyckades jag hitta det som jag egentligen tycker är det smutsigaste som finns. För att på något sätt döva det här hålet som finns hos mig.

Parets relation idag

Annons

Hur Elin och Paolos relation ser ut idag är oklart. Elin har pratat öppet om att det är omöjligt för henne att sluta älska en person från en dag till en annan. Något som fick följare och fans att undra om hon och Paolo hittat tillbaka till varandra.

I augusti spekulerades det kring om Paolo och Elin börjat umgås igen. Då befann de sig på samma bröllop, som de postade flertal bilder ifrån på Instagram.

Elin och Paolo följer varandra idag på Instagram, efter att i de i maj tog bort varandra när sexköpet blev känt.

Elins familjelycka

Vare sig de idag är ett par eller inte, har Elin haft ett par minst sagt tuffa månader. Men nu skriver hon om ett glädjande besked på sin blogg.

Annons

”Träna din hjärna på att se allt som är bra. Jag tränar varje dag på just detta. Oftast går det bra. Ibland faller jag. Men kommer snabbt upp på fötterna (eller händerna) igen”, skriver hon och fortsätter: 

”Jag känner också extrem tacksamhet att världen börjar öppnas upp lite mer, för det betyder att min syster som bor i Spanien, kan komma hem en sväng. Jag tänkte ta med henne på hotellöverraskning i veckan”, skriver Elin. 

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…