Elena Belles starka ord till avlidne maken – på speciella dagen

Elena Belle.

Trots att Elena Belle försöker gå vidare i livet efter makens bortgång så finns det stunder då saknaden är extra stor.
Nu delar hon med sig av en stark hyllning till sin avlidne man på hans födelsedag.
”Hans skratt var ikoniskt och smittsamt”, skriver hon på Instagram.

Hollywoodfrun Elena Belle, 35, lägger ett tungt år bakom sig. Det var i mars förra året som hon nåddes av det fruktansvärda beskedet att hennes make hade dött. Michael Theanne hade plötsligt fallit ihop på marken under en promenad med hundarna och dog. En obduktionsrapport visade att han drabbats av en massiv hjärtattack. Han blev endast 45 år gammal.

Elena Belle själv befann sig i parets gemensamma hus tillsammans med dottern Luna, 2, när beskedet om tragiska makens död kom. Utanför dörren stod hennes grannar med hundarna och räddningspersonal. Först fick Hollywoodfrun veta att hennes make hade ramlat. Men på väg mot ambulansen fick hon veta att han var död. Hon har tidigare beskrivit hur benen vek sig under henne och hon sjönk ihop på marken

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elena Belles problem – efter dödsfallet

Det tragiska dödsfallet har tagit hårt på Hollywoodfrun och hon har varit väldigt öppen om den stora sorgen. Samtidigt så har hon valt att lägga det stora fokuset på dottern Luna och deras framtid ihop.

– Jag mår bra. Har bearbetat allt väldigt bra med professionell hjälp och mycket kärlek från familj och vänner och så klart från lilla Luna hon är den som får mig att känna mig bäst, har Elena Belle berättat i en tidigare intervju med Hänt.

LÄS MER: Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död

Efter dödsfallet fortsatte det tunga året för Elene Belle då coronapandemin slog till. Då hon bor i Los Angeles, USA, har hon inte kunnat resa för att hälsa på sin familj på samma sätt som hon brukar och har istället fått ta det lugnt på hemmaplan istället. Elena Belle hoppas dock att hon om ett tag kommer kunna att återgå mer till sitt vanliga liv.

Hollywoodfruns starka ord till avlidne maken

Trots att Elen Belle kämpar på så gott hon kan efter det tragiska dödsfallet så finns det vissa stunder då saknaden och sorgen är extra stor.

Den 15 januari skulle nämligen Michael Theanne ha fyllt 46 år. Något som Hollywoodfrun valde att uppmärksamma med en stark hyllning till sin avlidne make.

”Grattis på födelsedagen i himlen till vår ängel Michael Theanne. Idag skulle du ha blivit 46. Jag hoppas att de har en stor fest ”MT style” för dig i himlen. Jag och Luna kommer att tända ljus för dig idag, vi saknar dig. Hans skratt var ikoniskt och smittsamt, vilken legend!”, skriver hon på Instagram.

I videon som Elena Belle har lagt upp tillsammans med hyllningen till sin bortgång make kan man se när de två besöker olika platser. Man kan bland annat se när de åker på roadtrip, åker helikopter, åker flygplan, vattenskoter och de ser lyckliga ut och skrattar tillsammans.

FOTO: Instagram/Eero Hannukainen/TT

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos okända karriär – första orden om skivbolaget

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Lena PH från Melodifestivalen – efter kritiken