Elena Belles skönhetsplan efter förlossningen: ”Fixa och trixa lite”

Elena Belle vill lägga sig under kniven efter förlossningen. Nu berättar tv-frun om plastikplanen efter att ha fött dottern Luna. – Jag skulle ju inte vilja se ut så här hela tiden, säger hon.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, blev i september mamma för första gången. Tillsammans med maken Michael Theanne, 41, har tv-profilen fått dottern Luna.

Och Elena Belle har varit öppen när det gäller frågor kring hennes graviditet. Förutom nanny-planer och barnrumskaos, berättar tv-frun nu också öppet om sina planer på att lägga sig under kniven efter förlossningen.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Egentligen är det ju det mest naturliga som finns och det är härligt att man kan skapa en ny människa, det tycker jag att man ska vara stolt över, säger hon i “Svenska Hollywoodfruar” och fortsätter:

– Men jag har ju haft lite svårt för den här viktuppgången och att acceptera att jag inte har någon kontroll över min kropp.

I TV3-programmet berättar Elena Belle nu att hon också planerar att boka en tid hos en plastikkirurg efter förlossningen.

– Jag är lite stolt över min gravida kropp, men självklart skulle jag inte vilja se ut så hela tiden. Det är ju tillfälligt, och jag tror att det mesta går att fixa genom kost och träning efteråt, säger hon och fortsätter:

– Och det som inte går att fixa genom det, kanske man behöver göra ett besök hos farbror doktorn för att fixa och trixa lite där.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 på tisdagar på TV3.

Elena Belle med maken Michael Teanne.

28 september föddes dottern Luna.

Elena Belle på TV3:s pressträff 2016.

Vigselringen som Elena Belle fick av Michael Theanne.

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre.

LÄS OCKSÅ: Elena Belles fusk för att få handikapparkering: ”Är absolut värd det”

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

Foto: IBL, TV3