Elena Belles oväntade skönhetsingrepp – månader efter förlossningen

Drygt ett halvår efter förlossningen väljer nu Hollywoodfrun Elena Belle att förändra sitt utseende. På Instagram visar hon hur en plastikkirurg ska föryngra hennes händer.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, blev i september mamma för första gången. Tillsammans med maken Michael Theanne, 41, fick tv-profilen en dotter som har fått namnet Luna.

Elena Belle har hela tiden varit öppen när det gäller frågor kring hennes graviditet och har bland annat flera gånger berättat om sina planer på att lägga sig under kniven efter förlossningen.

– Jag är lite stolt över min gravida kropp, men självklart skulle jag inte vilja se ut så hela tiden. Det är ju tillfälligt, och jag tror att det mesta går att fixa genom kost och träning efteråt. Och det som inte går att fixa genom det, kanske man behöver göra ett besök hos farbror doktorn för att fixa och trixa lite där, sa hon i “Svenska Hollywoodfruar” förra året.

Och nu har Hollywoodfrun också gjort ett ingrepp. Drygt ett halvår efter förlossningen har hon publicerat en video på Instagram som visar när hon besöker en plastikkirurg för att fixa sina händer.

“Kändisdoktorn Simon Ourian föryngrar mina händer”, skriver hon till videon, som visar hur plastikläkaren använder en liten maskin på tv-profilens händer.

Elena Belle med maken Michael Teanne.

28 september föddes dottern Luna.

Elena Belle på TV3:s pressträff 2016.

Vigselringen som Elena Belle fick av Michael Theanne.

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre.

LÄS OCKSÅ: Elena Belles fusk för att få handikapparkering: ”Är absolut värd det”

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

Foto: IBL, TV3