TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elena Belles oväntade krav på nannyn: "Ful, tjock och gammal"

31 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Elena Belle planerar att ha två, kanske tre, barnflickor som ska ta hand om hennes nyfödda dotter Luna. Men Hollywoodfrun har minst sagt specifika krav när det kommer till att hitta rätt nannys.
Annons

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, blev i september mamma för första gången. Tillsammans med maken Michael Theanne, 41, har tv-profilen fått dottern Luna.

Men det är inte paret själva som kommer att ta hand om Luna på egen hand. I kvällens ”Svenska Hollywoodfruar”, som spelades in före förlossningen, berättar Elena Belle att hon planerar att ha minst två, kanske tre, nannys till hands under Lunas första år.

– Jag har inte bestämt hur många timmar jag ska erbjuda dem att jobba. Har man två nannys som jobbar åtta timmar per dag så blir det ju bara 16 timmar totalt och ett dygn har ju 24 timmar. Så jag vet inte om de ska jobba mer eller om jag till och med behöver skaffa fler, säger hon i programmet och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Baby Luna förtjänar det bästa i livet och den bästa nannyn hon kan få.

Annons

Men det är inte bara antalet barnflickor som Elena Belle funderar över. Hollywoodfrun har också höga krav när det kommer till den blivande nannyns personlighet – och inte minst utseende.

– En nanny ska kännas som en mamma, för hon ska ju vara mamma både till mig och till Luna. Hon ska ha koll på barn, vara erfaren, kunna laga mat och så ska hon inte vara för snygg. Man vill ju inte ta in en för snygg kvinna i sitt hem, för man har ju hört massa historier om kändisar som när otrogna med sina nannys, säger hon i programmet och fortsätter:

– Men det kommer inte att hända i det här huset, för det kommer inte in någon som är jätteung och snygg. Man ska helst ha en ful, tjock och gammal nanny. Den som säger något annat snackar skit.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 på tisdag på TV3 och Viafree.

Foto: TV3

Annons