Elena Belles oväntade krav på nannyn: "Ful, tjock och gammal"

Elena Belle planerar att ha två, kanske tre, barnflickor som ska ta hand om hennes nyfödda dotter Luna. Men Hollywoodfrun har minst sagt specifika krav när det kommer till att hitta rätt nannys.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, blev i september mamma för första gången. Tillsammans med maken Michael Theanne, 41, har tv-profilen fått dottern Luna.

Men det är inte paret själva som kommer att ta hand om Luna på egen hand. I kvällens ”Svenska Hollywoodfruar”, som spelades in före förlossningen, berättar Elena Belle att hon planerar att ha minst två, kanske tre, nannys till hands under Lunas första år.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Jag har inte bestämt hur många timmar jag ska erbjuda dem att jobba. Har man två nannys som jobbar åtta timmar per dag så blir det ju bara 16 timmar totalt och ett dygn har ju 24 timmar. Så jag vet inte om de ska jobba mer eller om jag till och med behöver skaffa fler, säger hon i programmet och fortsätter:

– Baby Luna förtjänar det bästa i livet och den bästa nannyn hon kan få.

Men det är inte bara antalet barnflickor som Elena Belle funderar över. Hollywoodfrun har också höga krav när det kommer till den blivande nannyns personlighet – och inte minst utseende.

– En nanny ska kännas som en mamma, för hon ska ju vara mamma både till mig och till Luna. Hon ska ha koll på barn, vara erfaren, kunna laga mat och så ska hon inte vara för snygg. Man vill ju inte ta in en för snygg kvinna i sitt hem, för man har ju hört massa historier om kändisar som när otrogna med sina nannys, säger hon i programmet och fortsätter:

– Men det kommer inte att hända i det här huset, för det kommer inte in någon som är jätteung och snygg. Man ska helst ha en ful, tjock och gammal nanny. Den som säger något annat snackar skit.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 på tisdag på TV3 och Viafree.

Elena Belle med maken Michael Teanne.

28 september föddes dottern Luna.

Elena Belle på TV3:s pressträff 2016.

Vigselringen som Elena Belle fick av Michael Theanne.

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre.

LÄS OCKSÅ: Elena Belles fusk för att få handikapparkering: ”Är absolut värd det”

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

Foto: TV3