Elena Belles oväntade erkännande – köper cannabis till hunden

Elena Belle köper cannabis till sin hund

I kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar köper Elena Belle cannabis till sin hund. Åsikter kring huruvida det är en bra eller dålig idé är delad mellan henne och Maria Montazami som även hon befinner sig i butiken.

Elena Belle, 32, slog igenom i Paradise hotel 2005, då under namnet Natacha Peyre. Nu gör hon ännu en säsong av Svenska Hollywoodfruar på TV3, där tittarna får följa hennes lyxiga liv i Los Angeles ihop med maken Michael Theanne och dottern Luna Belle som snart fyller ett.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

I kvällens avsnitt får tittarna hänga med när Elena Belle umgås med en av de andra Hollywoodfruarna, Maria Montazami, 52. De tar med sina hundar Stitch och Molly på hund-spa, och medan de skämmer bort sina hundar passar de även själva på att unna sig pedikyr.

När hundarna är klara på sitt spa besöker Elena Belle och Maria Montazami en hundshop ihop, och väl där hittar Elena Belle cannabis till hundar.

– Men du, cannabis för hundar. Du det här köper vi direkt, säger Elena Belle förtjust.

– Vågar du? Hon kanske blir beroende? Eller kanske ännu värre, hon kanske hallucinerar, säger Maria Montazami förskräckt.

Det är tydligt att Maria Montazami och Elena Belle inte delar samma åsikt kring huruvida det är en bra eller en dålig idé att ge sina hundar cannabis.

– Då kanske man kan ta en själv också, fortsätter Elena Belle.

– Kör du med hasch också?, undrar Maria Montazami då.

Men Elena Belle förklarar då att så inte är fallet, det var bara ett skömt.

– Nej, jag gör faktiskt inte det. Jag blir så himla trött då.

Efter besökte konstaterar Maria Montazami att hon och Elena Belle helt enkelt valde att att köpa olika saker till sina hundar.

– Elena shoppade hasch till sina hundar, själv shoppade jag leksaker.

Svenska Hollywoodfruar sänds på TV3, Viafree och Viaplay på tisdagar klockan 21.00.

LÄS OCKSÅ: Elena Belle: Därför tog det slut med A Teens-Dhani

LÄS OCKSÅ: Elena Belle: Därför bytte jag namn från Natacha Peyre

FOTO: TV3